19-08-2019: Het is morgen alweer twee weken geleden dat onze Sirrush is gedekt door Cuba. Of ze zwanger is…of niet? Het is nog te vroeg om daar wat over te zeggen.

Het is nu wel des te belangrijker om haar conditioneel op niveau te houden, want, mocht ze drachtig zijn, dan heeft ze wel een goede conditie nodig om goed door haar nestje heen te kunnen komen. Dus mocht Sirrush afgelopen weekend met ons en haar broer Sabbat mee om een route van 12½km te lopen in de prachtige en afwisselende natuur van Ter Apel. Op de route konden Sirrush en Sabbat veel los lopen, maar ook moesten ze stukken aangelijnd lopen vanwege de aldaar geldende aanlijnplicht. Op één moment was dat maar goed ook…want toen stonden we oog in oog met een ree die midden op ons pad stond. En hoewel de weersvoorspellingen zo waren dat het gedurende de middag alleen maar droog en soms zonnig zou zijn, eindigden we de wandeling met een stortbui…en waren we dus alweer zeiknat!

Eenmaal thuis moesten de andere Starretjes er natuurlijk ook nog op uit, dus gingen we op pad met de zes Stars tezamen. En eenmaal onderweg zagen we een mooie regenboog…maar de pot goud was te ver weg. Ach…we hebben de pot goud al in handen met onze zes Starretjes!