08-09-2020: We hebben de derde verjaardag van de T-Stars gevierd met een workshop suppen

Afgelopen zaterdag werden The FC’s, het T-nestje (Sirrush x Grizzly (r.i.p.)) 3 jaar. En dat hebben we gisteren gevierd met een workshop suppen bij IkSUP HondenSUP te Loosdrecht, samen met de T-tjes Fenne, Dirk en JeePee.

Ome Sam en tante Luchie waren ook van de partij. Mama Sirrush mocht helaas niet mee doen, zij was nl. loops.

Wat hebben we een lol gehad. De ene Star bleef netjes op de plank, de andere Star vond het nodig om er regelmatig van af te springen om te kunnen zwemmen met als gevolg dat niet alle baasjes het even droog hebben gehouden.

We hebben een hele mooie tocht gemaakt door een prachtig stukje natuur. En we hadden mazzel, het weer werkte ook nog eens mee.

Ingrid, van IkSUP HondenSUP en haar man begeleidden ons op een hele leuke manier en ze hebben erg veel leuke foto’s gemaakt, waarvoor onze dank. En omdat Mark, die met Fenne mocht suppen, ook nog een klein filmpje heeft kunnen maken, hebben we de foto’s en het filmpje maar samengevoegd in een film, klik op onderstaande foto om naar de film te gaan.

Fenne, Dirk, JeePee, Sam en baasjes, geweldig dat we dit samen met jullie hebben mogen beleven! We verheugen ons al op het 4e verjaardagsfeestje, de plannen hiervoor zijn al gesmeed!

Luchie heeft dit weekend nog meer beleefd:

Voorafgaand aan het suppen mocht ze een mooie wandeling maken met Qarun-Sam en Tonny-Fenne, na afloop van het suppen mocht ze mee het restaurant in om het verjaardagsfeestje af te sluiten met een heerlijk, gezamenlijk diner. En daarna mocht ze mee naar een hotel, samen met Dirk en zijn baasjes.

De volgende ochtend maakte ze met Dirk weer een mooie wandeling over een landgoed. Daarna moest Dirk weer naar huis…maar Luchie mocht nog even op pad met Slayer, broer van haar grote vriend Sabbat. Daarna zat het feestweekend er voor Luchie ook op.

Maar, er valt voor u nog meer te bekijken, want natuurlijk heeft Shana, baasje van Dirk, een supermooie update op haar site gemaakt: https://odhdirk.webnode.be/