04-10-2021: Gisteren vierden we de tweede verjaardag van de Flying V’s met een workshop puinzoeken

Afgelopen zaterdag werden onze V-Stars, de Flying V’s van Sirrush en Cuba, twee jaar. En gisteren vond het verjaardagsfeestje plaats.

We hadden Martine van Ccoons Compass bereid gevonden een workshop puinzoeken voor ons te organiseren.

De Flying V’s Volbeat-Feija, Viper-Shari, Vida, Vortex-Karuna, Vasko, Vader-Balto en Vixen namen deel aan deze workshop. Helaas waren Vaira en Vidar niet van de partij. Mama Sirrush ging ook mee, net als halfbroer Ugly Uli.

Martine gaf bij de vier trainingsonderdelen goed uitleg en elke Star kreeg de tijd om het onderdeel op zijn/haar manier uit te werken. Wat hebben we veel geleerd, wat hebben we een lol gehad om de capriolen die de Stars soms uithaalden. En wat genoten we van een leerzame en tevens hele gezellige dag! En dit alles onder het genot van gestaag vallende regen gedurende de gehele workshop! Maar ach, we waren er allemaal op gekleed en een beetje regen? Daar ligt een Star en Star-baasje natuurlijk niet wakker van!

Feija, Shari, Vida, Karuna, Vasko, Balto, Uli en baasjes, bedankt voor jullie komst en inzet én voor het maken van leuke foto’s en filmpjes (ondanks de regen).

Martine, dank voor het geven van deze leuke, leerzame workshop!