02-04-2020: Het eerste half jaar is voorbij gevlogen, Vixen is inmiddels alweer puppy-af.

Vixen is, in vergelijk met haar mama Sirrush, best wel een rustige hond. Maar…er zit pit genoeg in, want als wij haar driftjes wat aanwakkeren, dan komt er heel wat los. Vixen draait in de roedel erg goed mee. Mama Sirrush is natuurlijk haar favoriet, Sirrush laat nog steeds (bijna) alles van haar dochter toe. Maar ook met ome Sabbat kan Vixen erg leuk spelen en zelfs oma Ghinjo heeft af en toe een spelmomentje met haar kleindochter. Alleen voeden Sabbat en Ghinjo Vixen wel op, in tegenstelling tot haar mama Sirrush. Luchie en Vixen kunnen het inmiddels ook erg goed met elkaar vinden, maar samen spelen is nog net wat teveel gevraagd van Luchie.

Vixen vindt apporteren erg leuk om te doen, ze apporteert al echt van alles. Wat Vixen echt geweldig vindt om te doen, is detectiezoeken en praktijkspeuren. Ook bij behendigheid is ze erg enthousiast. Vixen is ook al een grote waterrat.

Kortom, Vixen heeft zich tot nu toe goed ontwikkeld en wij zijn dan ook reuze blij met haar.

Geniet mee van wat foto’s van Vixen welke wij gemaakt hebben ter gelegenheid van haar 6 maanden oud zijn. Voor deze gelegenheid mocht ze, bij grote uitzondering (Vixen krijgt namelijk eigenlijk al haar uitjes alleen zodat ze haar eigen “ik” kan ontwikkelen) een keer een stukje wandelen met de hele roedel en mocht ze met oma Ghinjo en mama Sirrush op pad.