25-03-2020: Eindelijk…het kwartje is gevallen!

Vixen dacht elke keer tijdens het praktijkspeuren: ik hoef mijn neus niet te gebruiken, mijn gehoor is zo goed…ik vind mijn slachtoffer wel op gehoor. Maar, pech voor haar…dat werkte toch niet zo goed.

De afgelopen dagen zijn we weer vanaf 0 gestart en op een andere manier. En…deze manier werkt! Het kwartje is gevallen bij Vixen.

Vandaag hebben we maar eens een spoortje gefilmd. Mooi om te zien is dat Vixen regelmatig haar neus naar de grond doet en zich zo bevestigt dat ze goed zit. En zo knap, of ze nu over gras, houtspaanders, zand of verhard speurt, ze gaat als een tierelier. En ook al was er, voor haar, interessante afleiding, ze pakte het spoor goed op en vond haar slachtoffer, die maar al te blij was.

We zijn trots op ons kleine meissie.

Klik op de foto van Vixen hieronder om naar het speurfilmpje te gaan.