Het derde verjaardagsfeestje voor de afgelopen vrijdag 3 jaar geworden Uglies vond plaats aan het Erkemederstrand

Helaas konden er van de zeven Uglies maar drie Uglies aanwezig zijn: Uli, Ursa en Uzi-Daya. En dat was toch wel een klein groepje om een feestje mee te vieren.

Maar…de Flying V’s Vader-Balto en Volbeat-Feija komen regelmatig op het Erkemederstrand en zij wilden ook wel het feestje mee vieren. Mama Sirrush kon helaas niet mee, zij is namelijk net gesteriliseerd. Dus mocht Vixen mee. En omdat Vixen mee kwam, ging haar grote vriendin en zus Vida ook mee. En Daya had ook nog haar grote halfzus The FC’s Keessie-Anisa mee genomen…dus werd het alsnog een mooi Starretjesfeestje op het Erkemederstrand!

Drie uur lang werd er in het water geplonsd, gezwommen en gewandeld, het was echt één groot feest!

Omdat het zo’n zonovergoten dag was, was het erg druk aan het Erkemederstrand met honden in alle soorten en maten. Mede daarom kunnen we extra trots zijn op de acht Starretjes, want elke hond, of deze nu groot of klein was, werd door alle Starretjes even vriendelijk begroet.

Natuurlijk was het erg jammer dat de andere vier Uglies er niet bij waren…hopelijk kunnen we over niet al te lange tijd de derde verjaardag nog eens vieren met alle Uglies bij elkaar!