23-09-2019: 5 september j.l. zijn onze T-Stars, zonen en dochters van Sirrush en Grizzly, twee jaar geworden

En gisteren hebben we gezamenlijk hun tweede verjaardag gevierd met een survival in Werkendam. Helaas moesten ’s ochtends de baasjes van Keessie-Anisa zich afmelden, maar alle andere The FC’s waren wel aanwezig: Dirk, Tonny-Fenne, JeePee, Ricky-Sobat en Vanni. Omdat mama Sirrush vanwege haar al behoorlijk vorderende zwangerschap er niet bij kon zijn, mocht ome Sabbat het feest mee vieren.

Mariëtte had voor een heerlijke taart gezorgd met daarop een foto van de hele familie. Heel gaaf!

Na het eten van de taart gingen we van start. De survival ging over een parcours van 5,7 km.. Het was veel lopen en voor de één was de survival een grotere uitdaging als voor de ander. Maar, zo met elkaar was het een geweldig leuke middag, hebben we enorm van elkaar genoten en natuurlijk van de T-Stars, die stuk voor stuk prachtig zijn en, net zoals hun mama Sirrush, ook echte clowns zijn!

Fimmie en Patrick hebben van de survival foto’s gemaakt, waardoor we nu een leuk fotofilmpje hebben kunnen maken…met als achtergrondmuziekje een clownsnummer…zo toepasselijk bij The FC’s!

Klik op onderstaande foto om naar het filmpje te gaan.

Mariëtte, dank voor de heerlijke taart! Fimmie en Patrick, dank voor de leuke foto’s!

Dirk, Fenne, JeePee, Sobat, Vanni en baasjes, geweldig dat we de tweede verjaardag met elkaar met een activiteit hebben mogen en kunnen vieren. Anisa en baasjes, jammer dat jullie niet konden komen.

Volgend jaar hopen we natuurlijk met het gehele nest de derde verjaardag te mogen vieren.