31-05-2022: Vorige week werden onze N-Stars (Ghinjo x Hawkeye r.i.p.) 11 jaar

En traditiegetrouw werd hun verjaardag bij ons in de buurt gevierd. Deze keer waren alleen de Ghin-Hawk’s Napay en Naira aanwezig, samen met hun baasjes. Conny, baasje van Nasho, vierde ook een beetje feest mee, wel zonder haar Nasho. De Ghin-Hawk’s Nita en Nolcha werden beiden erg gemist, zij zijn helaas al overleden.

Maar, samen met Napay en Naira en hun baasjes hebben we er een paar hele gave dagen op zitten. En wat het meest geweldig was, hun mama Ghinjo was ook van de partij! En dat met haar 14 jaar en 9 maanden en ondanks het feit dat ze vier weken geleden er zo slecht aan toe was vanwege het IVS!

Naira en Sabbat mochten samen het eerste feestje bouwen, samen met Yuka, het maatje van Naira
Naira
Naira en Sabbat

De volgende dag mocht Vixen een klein feestje vieren met Napay en zijn maatje Jottum

Wandeling zij aan zij
Jottum, Napay en Vixen

Zaterdag was het dan echt feest! Met z’n allen maakten we een leuke wandeling waarbij mama Ghinjo ook een tijdje van de partij was. Alleen, om haar te beschermen, ging zij na een tijdje mee gewandeld te hebben terug naar huis. Maar oh wat zijn we er trots op dat we foto’s hebben kunnen maken van haar met haar dochter Naira en zoon Napay!

Toekijken hoe dapper onze hoogbejaarde Ghinjo mee wandelt
Dolle boel…ondertussen werd Ghinjo natuurlijk niet uit het oog verloren
Zo trots! Napay, Naira en hun mama Ghinjo
Broer en zus
Dochter en mama
En als er water is wordt er natuurlijk gezwommen

Na deze wandeling pakten de baasjes nog een terrasje om daar te genieten van een drankje met gigantisch lekker gebak. En ’s avonds gingen de baasjes door met feest vieren, er volgde namelijk een hele gezellige en lange avond in een restaurant.

Zondag ging het feestje nog eventjes verder. Nu met een zwem- en wandeluitje in een ander gebied.

En weer dolle pret
Yuka kijkt toe hoe Naira, Napay, Vixen en Jottum aan het zwemmen zijn
Wie zal er sneller geweest zijn?
Na het zwemmen nog een boswandeling
Yuka vond Vixen wel erg leuk

Na deze wandeling zat het verjaardagsfeestje er op voor Naira en vertrok zij met haar baasjes weer huiswaarts. Napay en zijn roedel vieren nog steeds elke dag een feestje met ook mama Ghinjo erbij, maar daarover komt later meer!