08-09-2019: De Uglies van Sirrush en Gandor worden pas over anderhalve week 1 jaar, maar de eerste verjaardag is al gevierd!

Omdat de in de buurt van Berlijn wonende Edda haar vakantie in Nederland wilde vieren om bij de eerste verjaardagsactiviteit te kunnen zijn (maar zij had haar vakantie wel al begin september), besloten we om de verjaardagsviering dan maar wat eerder te doen. In eerste instantie zouden we er een zwemuitje van maken, maar met twee loopse dames zou dat geen leuk uitje worden en besloten we er een praktijkspeurmiddag van te maken. Centraal in Nederland had de voorkeur en we vonden Willy, baasje van Ghiva-Lupa (dochter Shinji en Raptor, tevens zus van onze Ghinjo) én van Slayer (zoon van Ghinjo en Nick, tevens broer van Sirrush en Sabbat) bereid om spoorloper te zijn en zo werden de bossen rond Soest uitgekozen voor het speuren. Vooraf konden we in de Soesterduinen terecht voor een bakkie etc.. Willy had ons stekkie al sfeervol aangekleed en aldaar werden wij verrast en verblijd met een prachtig kado van de Ugly-eigenaren, waarvoor onze hele grote dank !!

En toen het speuren : je hoopt dat de genen van m.n. moeder Sirrush goed doorgegeven worden en dat bleek ook heel erg het geval te zijn, want de Uglies toonden aan echte speurwonders te zijn, prachtig was om te zien hoe snel de bedoeling door ze opgepakt werd en hoe groot de driften waren als ze duidelijk werd dat er gespeurd ging worden ! Ondertussen werd ontspannen bijgepraat en genoten we van elkaars gezelschap en ook de prachtige bossen rond Soest.

Na het maken van de portretfoto’s en de groepsfoto keerden we weer terug naar de Soesterduinen voor een drankje om deze geweldige dag af te sluiten.

Onze grote dank aan Willy voor al die uitgelopen sporen en haar enorme enthousiasme en aan Maruschka voor het maken van de foto’s !! Een kleine selectie van deze foto’s hebben we in een filmpje verwerkt.

Klik op de foto om naar het filmpje te gaan