06-09-2021: Het is altijd erg leuk als een verjaardag van een nest gevierd wordt,

deze keer was dat de vierde verjaardag van het eerste nest van Sirrush, haar T-nest, the Feyenoord Champions.

Mariette, baasje van Tonny-Fenne, had een erg leuke dag in elkaar gedraaid en omdat al om 10.30uur de start zou zijn met een wandeling, was Ronald de dag ervoor al met Sirrush en met Erik en Uli vertrokken naar onderin Brabant om daar met een drankje en hapje alvast te kunnen wennen aan het Bourgondische Brabantse leven 😊

Zondagochtend onder een strak blauwe hemel werd er eerst een uur gewandeld, waarna het tijd was voor koffie en thee met een lekker stuk appeltaart.

En toen….toen begon de kanotocht ! Met in elke kano twee mensen en één of twee honden was de algehele verwachting dat het met het mooie weer nooit lang zou duren dat er een kano zou omslaan doordat de honden wel heel graag te water zouden willen.

Na pakweg één kwartier varen ging er ook een kano om, alleen dat was met een heel andere reden…… in de kano waarin Myrthe en Femke zaten, bleek een muis te zitten ! en die indringer waren ze liever kwijt dan rijk, dus op een punt waar de doorgang erg laag was werd besloten de indringer overboord te zetten en dat ging het gemakkelijkst door de kano om te kiepen nadat de dames er uit waren gestapt. Na deze hilariteit keerde de rust weer en kon de kanotocht voortgezet worden. Op 2/3 van de tocht werd gestopt, zodat alle honden gedoseerd de kano uit konden en even konden zwemmen, was hun hart toch even gelucht. Het eindpunt werd wonderwel bereikt zonder enig kapseizen.

Na de kanotocht werd de dag afgesloten met een heel goed verzorgde en gezellige barbecue.

Mariette : onze grote dank voor de zeer goede organisatie van deze geweldige dag !! Deelnemers Sander en Kim met Keessie-Anisa, Femke en Myrthe met Daya, Annelies en Stefan met Lisha, Jasper en Shana met den Dirk, Mark en Mariette met Sam en Fenne én Erik met Uli, dank voor jullie enthousiaste deelname !!

Op de site van Dirk staat ook weer een hele mooie, uitgebreide update: https://odhdendirk.jimdosite.com/