27-11-2020: Vandaag is onze Ghinjo precies 13¼ jaar jong…dus een klein feestje mocht er wel gevierd worden.

Nu vindt Ghinjo speuren nog altijd zeer leuk om te doen, of dat nu praktijkspeuren is of IGP-speuren (het oude IPO-speuren), Ghinjo maakt het niks uit, elk spoor wat ze mag lopen is een feestje voor haar.

Vanmiddag mocht ze weer een keertje een IGP-spoor lopen. En zo mooi om te zien: bij praktijkspeuren weet ze dat ze met haar kop hoog mag en dat ze wat van het spoor mag afwijken…nu liep ze strak met haar neus over de grond zo strak mogelijk op het spoor. Dik 13 jaar…maar gewoon er nog vol voor gaan! Wat is ze toch een geweldige, bejaarde, Star!

Maar, niet alleen Ghinjo mocht een IGP-spoor lopen, ook Luchie en Sabbat mochten aan de bak. En wat speurden ze weer vol enthousiasme! Zo genieten.

De dag was nog niet ten einde…vanwege het corona-virus werkt Ronald vanuit huis, maar vandaag moest hij weer een keertje naar kantoor, dus daar hebben we maar gelijk gebruik van gemaakt en zijn we daar gaan detectiezoeken met Sirrush, Sabbat en ook onze kleine Vixen! Voor haar was het de eerste keer dat ze op het kantoor van Ronald mocht zoeken.

Sirrush en Sabbat mochten zoeken op de kamer van een collega van Ronald. Zij komt ook altijd bij onze nestjes op bezoek, dus zij vond het erg leuk dat het zoeken nu bij haar op de kamer gebeurde…ook al zat er wat in haar broekzak verstopt!

En kleine Vixen…wat een supertalentje! Niet afgeleid door de omgeving, maar gewoon twee keer de twee verstopte bronnen vinden en ook nog eens mooi verwijzen!

Wat hebben we weer genoten van de trainingssessies met onze vijf Stars. Ze liggen nu heerlijk moe en voldaan bij de kachel!