29-04-2019: Sirrush is, samen met vrouwtje Saskia, een lang weekend op bezoek geweest bij haar familie in België.

Het bezoekje begon bij Raptor Jr., zoon van Luchie en Buffalo

en zijn baasjes Jan en Carina.

Eigenlijk had Luchie dus (ook) mee gemoeten…maar ja…soms moet je keuzes maken.

Sirrush mocht gelijk aan de wandel met Raptor Jr. en zijn vriendinnetje Caro. Alleen tijdens de wandeling al bleek dat Sirrush en Caro niet de grootste vriendinnen zouden gaan worden. Niet dat het verkeerd ging, maar er was een bepaalde spanning tussen hen twee voelbaar. ‘s Avonds in huis was er gelukkig rust onder de honden en konden de baasjes genieten van een hele gezellige avond. Luxe was dat wij, Sirrush en Saskia dus, bij de baasjes van Raptor Jr. mochten overnachten, dus ‘s nachts kon Sirrush heerlijk op bed kruipen bij Saskia. De volgende ochtend, na een uitgebreid ontbijt voor de baasjes, maakten we nog een keer dezelfde wandeling.

Daarna ging Sirrush richting haar zoon The Feyenoord Champions Dirk

Helaas zorgde een file wel voor een uur vertraging, dus nadat Saskia Dirk, Shana en Jasper eindelijk uitgebreid had kunnen begroeten gingen we gelijk op pad voor een hele mooie wandeling welke in totaal dik drie uur duurde! Op verzoek van Shana nam Saskia de “grote” camera mee, dus Sirrush en Dirk werden regelmatig op de foto gezet.

Ook nu weer mochten wij blijven overnachten bij Dirk en zijn baasjes, zodoende konden de baasjes genieten van een lange en zeer gezellige avond. Sirrush en Dirk hadden ook in huis samen de grootste pret, wat kunnen zij het toch zeer goed met elkaar vinden.

De volgende ochtend werd er nog even gewandeld, maar daarna vertrokken we naar de inmiddels alweer 12½ jarige Egun, zoon van onze Zarka en Rohan en zijn vrouwtje Inge. Zo mooi om te zien dat het met Egun, ondanks zijn leeftijd, nog zeer goed gaat…en ook zo mooi om te zien, u kunt het zelf hieronder beoordelen…wat lijkt Egun toch op zijn mama!

Maar, er stond nog een bezoekje op de planning:

Een bezoekje aan Lisha, dochter van Zarka en Raptor, zus van Luchie

en haar baasjes Annelies en Stefan. Erg leuk was dat ook Angelique en Steven met hun Puntha Nhirrha Oesja (dochter van Ghinjo en Buffalo en net 7 jaar jong geworden) waren gekomen en dat ze ook Phike (familie van Raptor) mee hadden. Na een heerlijk stuk taart vertrokken we voor een wandeling richting een Abdij. Helaas moesten de honden de wandeling wel aangelijnd lopen. Nadat de baasjes een drankje hadden genuttigd op het terras van de Abdij mochten de Stars op de terugweg nog een verfrissende duik nemen.

Daarna was het helaas weer tijd om aan de terugreis te beginnen. En hoewel Shana een verwoede poging heeft ondernomen om Sirrush bij haar en haar Dirk te kunnen houden is Sirrush nu toch weer veilig bij haar eigen roedeltje.

Jan, Carina, Shana, Jasper, Inge en Annelies, heel erg bedankt voor jullie gastvrijheid. Wij hebben enorm genoten!