07-05-2021: We gaan aftellen!

Sirrush is nu 8 weken drachtig van Darko…dus, we kunnen gaan aftellen! Maar…de vraag blijft…wanneer zal ze bevallen? En hoeveel pupjes mag ze op de wereld gaan zetten? Wij hebben op beide vragen nog geen antwoord…willen we ook nog niet hebben!

Met Sirrush gaat het nog altijd zeer goed. Ze wandelt nog lekker mee, heeft haar geestelijke verzetjes nog echt nodig…maar…ze kan ook gruwelijk in de weg liggen/lopen…in de weg liggen als wij voor onszelf ontbijt maken, als wij gewoon wat te happen pakken…als wij ons avondeten gaan maken…zodra ze ook maar merkt dat er iets met “eten” in welke vorm dan ook gaat gebeuren, dat staat ze vooraan…ze is dan zelfs zo dwingend, ze tikt ons constant met haar neus aan…alsof ze zeggen wil: hé…vergeten jullie mij niet? Ik moet wel voor .. eten hè! Dit deed ze zelfs vanochtend, toen we bij de kassa stonden van de Welkoop…nadat we haar weer even gewogen hadden én we natuurlijk wat lekkers voor haar hadden meegenomen!

Aan het einde van de dag mocht Sirrush nog even aan de wandel met haar hele roedel, nu kon het nog!

01-05-2021: En er is alweer een week voorbij

Inmiddels is Sirrush 7 weken drachtig van Darko. Met Sirrush gaat het nog altijd goed, al is ze wel wat minder actief tijdens de wandelingen. Eten doet ze nog altijd als de beste.

Ondanks haar dikker wordende buik kan ze nog wel poseren
En er samen met haar, tot nu toe, jongste dochter Vixen op uit gaan vindt ze ook nog altijd leuk

23-04-2021: We zijn weer een weekje verder

Met Sirrush gaat het zeer goed. Ze is nog altijd onze clown, goed actief…én ze heeft enorme honger! Daar waar ook maar iets te eten valt te halen, daar is Sirrush. Sirrush geniet nog volop van haar dagelijkse uitjes. En zwemmen? Dat doet ze ook nog graag.

Wachten op de bal
Ergens op poseren is nog geen probleem
En thuis heerlijk slapen

16-04-2021: Vandaag is het alweer 5 weken geleden dat onze Sirrush is gedekt door Darko (Larino’s Rajano von Excalibur).

En, hoewel wij geen echo hebben laten maken denken wij met zekerheid te kunnen zeggen dat Sirrush drachtig is!

Wij, en ook de baasjes van Darko, gaan dus aftellen naar 14 mei a.s.. Aftellen naar de geboorte van helaas alweer het laatste nestje van onze Sirrush, onze clown. Maar wat verheugen wij ons op ons W-nestje! En met Darko als papa kan het niet anders als dat de W-Stars ook grote clowns gaan worden!

De aankomende weken zullen wij u via deze pagina op de hoogte houden van de dracht van Sirrush. We hopen dat u haar zult volgen!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is w-stars-collage-1024x682.jpg