17-08-2020: Begin april zou er een reüniedag zijn voor de Flying V-Stars omdat ze dan een half jaar oud zouden zijn, maar helaas gooide corona roet in het eten.

Ruim 4 maanden later kon dan eindelijk de reünie plaatsvinden. Helaas konden 4 van de 9 Flying V-Stars niet aanwezig zijn. Zouden het in april nog pups geweest zijn, qua formaat was dat toen al niet echt meer het geval, maar nu al helemaal niet meer, want alle 5 aanwezige V Stars zijn qua uiterlijk stuk voor stuk al prachtige forse honden met een mooie dikke kop.

De organisatie van de dag was in handen van André en Nanda, eigenaren van Vader-Balto. De dag begon met een korte wandeling in een bos vlakbij Nijkerk, los konden de honden daar helaas niet, omdat er daar een paardendag bleek te zijn, wel een mooi socialisatiemoment voor de Flying V-Stars die nogal wat paarden en sulkies aan zich voorbij zagen trekken.

Vervolgens door naar een vlakbij gelegen restaurant waar we van een heerlijke lunch genoten en de honden in de schaduw even tot rust konden komen.

Na dit rustmoment gingen we naar het Erkemederstrand, waar een heel groot stuk strand speciaal voor honden is, met de huidige temperaturen is water natuurlijk het walhalla voor honden en mensen en zodoende konden we allemaal heerlijk afkoelen.

Gezien de warmte was het na iets meer dan een half uur wel genoeg en streken we neer onder de luifel bij de caravan van Gert en Monique en dronken daar wat.

Tegen het einde van de middag togen we naar het huis van André en Nanda waar we van een gezamenlijke barbecue gingen genieten onder aanvoering van grillmeister André. Ook onze 4-voeters werden verwend met kluifjes en een hondenijsje.

Het was een fantastische terugkomdag, allen dank voor de komst en de gezelligheid !

Hopelijk kunnen we begin oktober met zijn allen de 1e verjaardag van de V Stars vieren.