20-01-2020: Afgelopen donderdag vierden we nog zijn 14½ verjaardag…

…afgelopen zaterdag gaf Raptor ons aan dat het genoeg was…en moesten we ingrijpen.

Onverwacht was het niet en toch eigenlijk weer wel…

Bijna 14½ jaar hebben we van onze Raptor mogen genieten. En genoten hebben we, want wat was hij een geweldige hond. Natuurlijk, elke hond is geweldig…maar sommige honden zijn gewoon nét eventjes iets meer dan geweldig!

Raptor was een hond die ontzettend goed kon schakelen: hij was een beest op het trainingsveld (altijd 200% inzet, een kei in pakwerk, meerdere keren provinciaal kampioen geworden), maar thuis? Thuis was hij onze grote knuffelbeer, onze roedelleider (naast Shinji), altijd in voor actie en gekkigheid, altijd trouw en blij met al het bezoek wat er kwam. Overal kon en ging hij mee naar toe: een terrasje pakken, uit eten, uit logeren, op bezoek bij nakomelingen, echt alles was mogelijk met Raptor. Overal voelde hij zich thuis. Overal was hij ook geliefd. Vele wandelingen met zijn nakomelingen en vrienden (groot of klein) hebben we gemaakt, vele, vele foto’s hebben we gemaakt van al zijn belevenissen.

Lieve, bijzondere Raptor…dank voor de (bijna) 14½ jaar die we met jou hebben mogen doorbrengen, dank voor alle mooie momenten samen, dank voor al jouw mooie nakomelingen (waaronder jouw dochters Ghinjo en Luchie, jouw kleinkinderen Sirrush en Sabbat (die, ondanks dat hij vele karaktertrekjes van jou heeft mee gekregen, tot op het laatste moment diep respect voor jou heeft gehad) en natuurlijk jouw achterkleindochter Vixen, die qua uiterlijk best wel veel op jou lijkt (en hopelijk ook blijft lijken).

Wat heb je ons veel gegeven…zoveel vreugde, plezier, liefde en trouw.

Je laat een hele grote leegte achter…maar je laat ons ook prachtige herinneringen na.

Een kleine selectie van onze foto’s van Raptor hebben we in een filmpje gezet…ondanks dat het een kleine selectie is duurt het filmpje wel een kwartiertje…maar ja…Raptor heeft ook zoveel mooie dingen beleefd…zie daar maar eens een hele kleine selectie uit te maken. En natuurlijk zullen er nog een heleboel foto’s ontbreken…maar…alle mooie herinneringen zitten in ons hart!

Dag lieve Raptor…dag kanjer van ons…

Klik op de foto van Raptor hieronder om naar de eerbetoon aan hem te gaan.