03-05-2019: hebben weer samen gewandeld in het altijd mooie Heerde.

Ook nu weer waren beide vrouwtjes zo gek om elkaar tegemoet te rijden om zo’n beetje halverwege het land af te spreken, zodat Raptor weer eens op stap kon met zijn mooie achterkleindochter Winter. De camera’s gingen natuurlijk ook weer mee…maar…de vrouwtjes hadden het zo druk met genieten van Raptor en Winter én de mooie omgeving, dat er nu eens niet zoveel foto’s gemaakt zijn.
Maar, de foto’s die gemaakt zijn van Raptor en Winter, die zijn natuurlijk wel weer prachtig! Met name Jessica heeft weer hele mooie poseerfoto’s gemaakt!

Na de drieënhalf uur durende wandeling sloten we de gezellige middag traditioneel af met een drankje en een hapje bij Restaurant de Postkamer in Heerde

alwaar we ook deze keer weer heel gastvrij werden ontvangen. En altijd zo leuk daar…Raptor en Winter worden daar echt door alle medewerkers eventjes aangehaald! Echte dierenliefhebbers daar dus.

Op de terugweg stopten we nog even bij Ilesh-Zarkan, zoon van onze Zarka en Raptor. En natuurlijk moest ook hij nog even op de foto.