2020-07-10: Neem een prettig gestoorde mama, een prettig gestoorde zoon en prettig gestoorde baasjes…

Wat krijg je dan? Drie prettig gestoorde maar super gigantische dagen in de Ardennen!

De mama is Sirrush…de zoon is The FC’s Dirk…de baasjes zijn Saskia, Shana en Jasper…

Drie dagen hebben we feest gehad in de Ardennen. Vele kilometers hebben we gelopen…en tja…als je het Groningse platteland gewend bent, dan is het in de Ardennen soms flink klimmen, zweten en uit hijgen geblazen, al leken Sirrush en Dirk nergens last van te hebben.

Maar, het was niet alleen klimmen geblazen…soms leek het wel een survivaltocht die we moesten overleven. Schoenen uit om onze route via de rivier verder te kunnen lopen, klauteren over omgevallen boomstammen, glibberen over keien, soms verkeerd lopen omdat we een bordje misten omdat we teveel met Sirrush en Dirk bezig waren…die gewoon de tijd van hun leven hadden! Want, wat kunnen ze het goed met elkaar vinden. Flink dollen en gek doen, daar zijn beiden erg goed in. En ze luisteren zo goed, dat we ze bijna de gehele dag los hebben kunnen laten lopen. Zo vaak hebben we gehoord: wat zijn ze mooi, wat zijn ze lief, wat luisteren ze goed! En het aantal foto’s wat van ze is genomen door anderen? We hebben de tel maar niet bijgehouden.

Naast de vele kilometers lopen hebben Sirrush en Dirk uren in het water vertoefd, want ja, de rivier “l’Ourthe” was een welkome verkoeling voor de Stars.

De dagen vlogen voorbij… wat was het gaaf… nu resten ons de herinneringen en natuurlijk de foto’s die door Saskia en Shana gemaakt zijn.

Geniet mee…

En natuurlijk staat er ook op de site van The FC’s Dirk een hele mooie foto-update van ons uitje naar de Ardennen…Klik maar op de link om deze mooie update en tevens hele mooie site vol met mooie foto’s te bekijken:

odhdirk.webnode.be