07-08-2021: Het gebeurt niet vaak dat we zo dicht bij huis een activiteit met Starretjes hebben!

Maar, met dank aan Tina (baasje van Ugly-Ushi), namen we vandaag deel aan een workshop suppen in Nieuwe Pekela! En dat ligt nog net niet in onze achtertuin, maar het scheelt niet veel!

Het weer werkte erg goed mee (veel zon, af en toe een wolkje en een perfecte temperatuur) en samen met de altijd fanatieke baasjes van Ugly-Ushi, Ugly Ulmo-Dolf, Ugly-Uli(x) en Jerzy stapten we op een supboard om het Heeresmeer in Nieuwe Pekela te verkennen. Zelf deed Saskia mee met eerst Sirrush en daarna Vixen.

En hoewel we verwacht hadden dat meerderen van ons al vrij snel een nat pak zouden haalden, bleven we allemaal eigenlijk wel droog…al nam een enkele Star op een gegeven moment toch even een duik van het supboard het water in. Niet zo gek eigenlijk…want voor een werkhond als een Star is dat stil moeten zitten, staan of liggen op zo’n supboard toch een beste uitdaging. Sirrush vond het eigenlijk ook maar niks. Al vrij snel na de start nam ze een eerste duik, daarna bleef ze wel op het supboard, maar ze joelde het de hele tijd uit…ze wilde gewoon te water! Vixen daarentegen was de rust zelve.

Vixen had nog mazzel ook…zij zou helemaal niet deelnemen aan deze workshop, maar was wel met Ronald mee gekomen (Ronald maakte deze keer namelijk de foto’s). Eerst mocht Vixen al mee suppen met het baasje van Dolf en daarna mocht ze ook nog eens een grote ronde over het meer maken met Saskia.

En heel bijzonder was ook dat ook Jerzy (over 2 maanden hopen we dat hij 13 jaar mag worden), nog een stukje mee ging suppen!