18-10-2021: Wat een geweldig weekend was het voor Vixen en haar zus Vida!

Want…zij mochten samen met hun vrouwtjes drie dagen mee naar het Siebengebirge in Duitsland!

De reden voor dit weekendje weg was dat er een bezoekje gebracht zou gaan worden aan Wuppie Wila, de enige dochter uit ons W-nestje van onze Sirrush en Darko.

Afgelopen vrijdag vertrokken Saskia en Monique met Vixen en Vida al bijtijds richting het Siebengebirge. En na een hele voorspoedige reis kwamen zij aan het einde van de ochtend al aan bij het hotel in Bad Honeff. De auto werd geparkeerd, de vrouwtjes deden de rugzak om en hoppa…lopen maar!

Eerst in de regen langs de Rijn, waar door de bewolking een heel mooi sfeertje hing!

Vervolgens door naar het bos, de heuvels in, op pad naar Slot Drachenburg. Door de laag hangende bewolking konden de vrouwtjes genieten van bijzondere uitzichten over de Rijn. En het bos? Dat was er zo mooi!

Eenmaal boven bij Slot Drachenburg moest Vixen even genieten van het uitzicht, het was ondertussen al droog geworden en de zon probeerde door de wolken heen te komen.

Na nog een mooie route door bos en heuvels gevolgd te hebben kwamen we weer terug bij het slot en omdat het er nu rustiger was met toeristen, konden we nog een fotootje van Vida en Vixen in alle rust maken.

Na een wandeling van 20 kilometer kwamen we aan het begin van de avond weer terug in het hotel.

Zaterdag gingen we weer bijtijds op pad…de auto hoefde niet aan geslingerd te worden, we konden vanuit het hotel lopend weer een andere wandelroute volgen met meerdere toeristische hoogtepunten.

De zon scheen volop en maakte het mooie bos nog mooier! Wat een prachtige route hadden we uit gezocht!

Maar, om van mooie uitzichten te kunnen genieten, moest er natuurlijk wel wat geklommen worden

Gelukkig kwamen we ook langs water

En na weer een wandeling van 20 kilometer waren Vida en Vixen goed moe geworden
Zondag maakten we nog een mooie wandeling langs de Rijn. En ook nu hadden we weer mazzel met het weer wat voor bijzondere uitzichten zorgde.

Poseren op dezelfde steen…met aan de ene kant zware bewolking…

en aan de andere kant…ZON! En in de verte, op de heuvel, Slot Drachenburg

En mooi om te zien…grote en kleine bootjes die voorbij kwamen

Aan het einde van de ochtend was het toch echt tijd om op bezoek te gaan bij Wuppie Wila, het uiteindelijke doel van dit weekendje weg.

Wila is nu 5½ maand oud en al een imposante dame aan het worden

Natuurlijk werd er ook geknuffeld met de inmiddels alweer 12½ jaar jonge Alvine, dochter van Lupa en onze Raptor.

En voordat we met Vida en Vixen weer aan de terugreis moesten gaan beginnen, werd er eerst nog een mooie wandeling gemaakt met Wuppie Wila en Anton, broer van Alvine.