25-01-2018: Oudduitse herder Of Shinji’s Star trotseren code oranje

i.v.m. sneeuwval in de provincie Groningen en dus ook bij ons!

Maar…toen Saskia aan het begin van de middag met Sirrush weg ging naar de detectieles was er nog niks aan de hand. Tijdens de detectieles begon het wel al wat te sneeuwen, maar ach, zoveel stelde dat nog niet voor. Alhoewel…

Bij ons thuis begon het in de loop van de middag ook wat te sneeuwen. Raptor, Shapash, Ghinjo, Luchie en Sabbat hadden mazzel, want, de grote baas, Ronald, was thuis. En Ronald houdt ook wel van een wandelingetje in de sneeuw, dus de Stars mochten met hem mee op pad. Toen Sirrush en het vrouwtje weer thuis kwamen was het alweer ff na vijven…het werd dus alweer bijna donker. Snel gingen we nog even met de zes Stars op pad, de camera ging mee…wetende dat het een flinke uitdaging zou gaan worden nog een fatsoenlijke foto van de Stars te kunnen maken…maar ja…wie weet…misschien is het wel de laatste sneeuw dit jaar?

Eenmaal thuis begrepen we wel waarom het code oranje was voor onze provincie: op zo’n beetje alle wegen staat het verkeer vast, ook voor Saskia was het het laatste stuk glibberen naar huis terug…en vanavond, toen we de honden nog even uit wilden laten werden we gelijk gewaarschuwd: het is hier spek- en spekglad!

Gelukkig zitten wij en de Stars veilig binnen…in een warm huis…en hopen we nog altijd deze winter een echt, dik pak sneeuw te mogen krijgen!