11-09-2020: Hoera!!! Onze Sirrush en Sabbat zijn vandaag 6 jaar geworden!

En wat is het toch een geweldig stel samen! Broer en zus…zo verschillend, niet alleen qua uiterlijk, maar ook qua karakter.

Sirrush is echt de clown van de familie. Het hele leven is voor haar één groot feest! Altijd vrolijk, altijd in voor actie, altijd haantje de voorste en elke dag weer bij ons vragen om even uitgebreid gekroeld te mogen worden. Wat is ze een fanatiek speurder. De IPO-training doet ze ook met veel enthousiasme…maar ook hier bouwt ze altijd wel weer een feestje. Elke dag is gewoon genieten met haar. En Sirrush met haar dochter? Tja…haar dochter Vixen mag bijna alles bij haar doen, maar heel af en toe treedt Sirrush op, ze is echt veel te lief voor haar dochter. Maar, als een ander Vixen lastig valt…oei…dan zien we een andere Sirrush!

En Sabbat? Na het overlijden van zijn opa Raptor heeft Sabbat de rol van roedelleider op zich genomen. Hij beschermt de hele roedel, niks of niemand mag aan zijn viervoetige familie komen of aan ons. Alles houdt hij in de gaten. Maar wat is hij graag met ons aan het werk. Speuren vindt hij geweldig, maar het meest in zijn element is hij toch tijdens de IPO-training.

We hebben de afgelopen tijd wat fotootjes gemaakt van Sirrush en Sabbat. Van Sabbat wat meer, omdat Sirrush loops was en er dus niet zo gemakkelijk op uit kon. Deze foto’s hebben we samengevoegd in een filmpje. Klik op de foto hieronder om naar het filmpje te gaan.