23-08-2021: Gisteren met onze oudjes Ghinjo en Luchie een hele mooie wandeling gemaakt, die alleen iets langer bleek te zijn als vermeld

Via de site van Staatsbosbeheer hadden we een mooie wandelroute (in het spoor van de mammoet) van 5 kilometer in Ees gevonden welke we met onze oudjes Ghinjo (nog een paar dagen, dan hopen we dat ze 14jaar mag worden) en Luchie (ook alweer bijna 12 jaar) wilden gaan lopen.

Het was een hele mooie, afwisselende wandelroute. Erg veel mooi in bloei staande heide gezien, er waren nog genoeg plassen voor met name Luchie om door heen te lopen en we kwamen ook nog door een heel mooi oud bos.

Alleen…de route bleek geen 5 kilometer te zijn…maar 8! Dus onze oudjes moesten een behoorlijke trippel maken, maar met af en toe een rustpauze op een bankje met prachtige uitzichten, waren ook die extra 3 kilometers geen probleem voor onze stoere Ghinjo en Luchie. En de mammoet? Die hebben we niet gezien.

Al snel komen we de eerste heide tegen. Tja…dan moet er natuurlijk even een fotootje gemaakt worden
Wij hadden mazzel met het weer, de hele wandeling is het droog gebleven. Wel waren er nog genoeg plassen, tot grote vreugde van onze Luchie, die natuurlijk door elke plas heen moest lopen
Ook Saskia mocht eens op de foto
Ghinjo wacht op het vrouwtje
Voorbijgangers die Ghinjo en Luchie wel erg mooi vonden, wilden wel even een familieplaatje van ons maken…heel blij mee!
Poseren in een prachtig, oud bos
Ons fotomodelletje