16-08-2021: Sirrush en Vixen mochten mee naar den Dirk in de Ardennen

Nadat Saskia vorig jaar met Sirrush op bezoek was geweest bij haar zoon den Dirk op zijn geregelde weekend-en vakantiebestemming in de Ardennen, was het deze keer de beurt aan Ronald om dat te doen. Ronald zou met Vixen daar een lang weekend gaan vieren, groot was de verbazing van Shana en Jasper dat bij hun aankomst ze niet alleen Vixen zagen, maar ook Sirrush.

Zaterdag en zondag werden er schitterende natuurwandelingen gemaakt en ook al was het warm, doordat we bijna continu in de schaduw in de bossen liepen en geregeld water tegen kwamen, was het voor de honden heel goed te doen en was het voor hun gewoon één groot feest. Het enthousiasme van de honden was enorm, helemaal als er weer een beek veelal met kleine stroomversnellingen aangetroffen werd, maar de baasjes genoten ook enorm van dat enthousiasme. Met name de wandeling op zondag in de bossen van Achouffe was er één met geregeld een behoorlijk survivalgehalte. Dirk, Sirrush en Vixen hadden daar geen enkele moeite mee, die waren op die momenten echte klimgeiten, het was voor Ronald één van de allermooiste wandelingen welke hij ooit meegemaakt had volgens hemzelf.

Shana, Jasper en Tinneke, heel erg bedankt voor de ontvangst, verblijf en verwennerij, het was een absoluut topweekend !!!

Hieronder staan de foto’s welke Ronald gemaakt heeft. Shana heeft op haar site echt een geweldig mooie update geplaatst, zeker de moeite van het bekijken waard!

https://odhdendirk.jimdosite.com/

De eerste beek is gevonden, al vrij snel na de start van de wandeling vanaf de camping.
De stokken konden natuurlijk niet groot genoeg zijn, Vixen lijkt wat dat betreft behoorlijk op Sabbat.
Een rustmoment onderweg.
De wandeling bij Achouffe, ook hier al snel water en dus genieten voor de watermonsters.
Allez Jasper, ga je nog wat in het water gooien ?
Typisch den Dirk, zodra er grote plassen modder of water aangetroffen worden, dan gaat hij daar in liggen.
Alle drie de Stars moeten maar even af voor een fotomoment.
Vixen op een helling in een klein stuk open veld.
En weer een volgende beek.
Ja, Dirk, die stok is van MIJ !
De brouwerij van la Chouffe, de kriek-versie was wel heel erg lekker (en ook sterk).