Het Paasweekend staat voor de deur! En om er voor te zorgen dat het Paasweekend ook in Hotel Termunterzijl te Termunterzijl verantwoord en veilig verloopt, zijn de Stars (Sirrush, Sabbat, JeePee (zoon van Sirrush) en Novie (nichtje van Sirrush en Sabbat) opgeroepen met hun vrouwtjes om het hotel te detecteren op “foute” paaseieren, paashazen, paaskuikens en paasspeeltjes. Voor Sirrush, Sabbat, JeePee en Novie weer een nieuwe uitdaging, want nog niet eerder hadden ze gezocht op paaseitjes, paashazen, paaskuikens en paasspeeltjes. En ook werd nog eens van ze verwacht, dat ze er in Paas-stijl bij liepen…dus hadden Sirrush en Sabbat en hun vrouwtje een (veel te klein) Paashazenpakje aan, had Novie gele strikken en paaseitjes op haar rug en was Conny, het vrouwtje van Novie, opvallend geel gekleed.

In het hotel was er vanochtend erg veel afleiding door hotelgasten, vrienden die ons kwamen aanmoedigen, de heerlijke luchtjes die uit de hotelkeuken kwamen én de paparazzi die de honden vanuit alle hoeken wilden fotograferen, JeePee, Novie, Sirrush en Sabbat hebben echt zo goed gezocht, dat echt elk verkeerd paaseitje, foute paashaas of besmet paaskuikentje uit het hotel verwijderd is.

Hotel Termunterzijl kan met een gerust hart het Paasweekend gaan vieren, met dank aan de oudduitse herders Sirrush, Sabbat, JeePee en Novie!

Hotel Termunterzijl, dank voor jullie gastvrijheid en het heerlijke 12-uurtje!

Geniet mee van foto’s gemaakt door de aanwezige paparazzi.