Afgelopen 10 mei werden onze Wuppies (Sirrush x Darko) 1 jaar

en dat werd gisteren gevierd met een heel leuk verjaardagsfeestje: ’s ochtends praktijkspeuren in het bos en aansluitend zwemmen!

De Wuppies Wayan-Jody, Wiga-Odin, Witha en Widi-Kastor waren er samen met hun baasjes bij. Helaas kon op het laatste moment het enige Wuppie-meisje Wila er niet bij zijn. We hebben haar en haar baasjes erg gemist. Ook papa Darko kon er helaas niet bij zijn, maar mama Sirrush was er natuurlijk wel bij.

Het praktijkspeuren in het bos was een groot succes. Wat een speurtalentjes heeft Sirrush alweer op de wereld gezet. Ook de Wuppies die nog niet eerder hadden gespeurd, wisten na één keer al heel goed wat de bedoeling was en speurden er driftig op los. Wat is dit toch elke keer weer geweldig om te zien! En nog leuker als de baasjes dan ook nog eens razend enthousiast achter hun Star aanlopen.

Na het speuren konden de Wuppies even uitrusten en konden de baasjes genieten van een lekker stuk gebak.

Inmiddels was het al aardig warm geworden, hoogste tijd dus om met de Wuppies een verfrissende duik te gaan nemen. Na even gezwommen te hebben maakten we natuurlijk nog even een groepsfoto en wat portretjes. De dag werd afgesloten op een terras in de schaduw alwaar de Wuppies lekker konden kluiven op een botje en de baasjes met elkaar proosten op een heel geslaagd verjaardagsfeestje.