24-09-2020: Precies een week geleden werden onze Uglies alweer 2 jaar.

En afgelopen zaterdag zouden we de verjaardag uitgebreid gaan vieren…zouden…

Maar…Corona zou Corona niet zijn als ook dit verjaardagsfeestje anders verliep als gepland.

Uiteindelijk konden we het verjaardagsfeestje vieren op onze hondenclub met de Uglies Ursa-Shingo, Ulmo-Dolf en Uli én natuurlijk hun mama Sirrush. Helaas moesten op het laatste moment Usha en Ushi zich afmelden. Van Únás en Uzi-Daya wisten we dat ze niet bij het feestje aanwezig konden zijn. Maar om de feestvreugde nog wat te vergroten vierden ook Jerzy, Sabbat, Vixen en Vida het feestje mee.

We begonnen met koffie en gigantisch lekkere appelcake, gebakken door Maruschka. Daarna werd er wat aan appèl gedaan en wat gespeeld op het veld. Maar daarna brak het echte feest pas los: PAKWERK!

Mama Sirrush mocht als eerste…en zo leuk, Ynte, baasje van Ursa en compleet onervaren op het gebied van pakwerk, mocht haar begeleiden. Ynte zelf werd begeleid door Erik, baasje van Uli. Wat hebben we een lol gehad…want, Ynte moest Sirrush tijdens het revieren aan de voet roepen. Maar ja, Sirrush is nu eenmaal de clown van de familie, dus dat aan de voet komen, dat ging niet zonder slag of stoot. Sirrush had ondertussen de tijd van haar leven.

Daarna mocht Sabbat aan de bak en hij zou begeleid worden door Johan, baasje van Dolf. Maar na de korte vlucht gaf Ynte aan dat hij ook wel eens wilde ervaren hoe het zou zijn om Sabbat op de mouw te krijgen. En zo geschiedde. Hilariteit alom…want natuurlijk zagen wij aankomen dat Ynte, als hij echt een vluchtje moest doen, niet overeind zou blijven. En ook nu weer…zo geschiedde! En Sabbat? Hij bleef gewoon de mouw vast houden en genoot…net zoals wij genoten!

Vervolgens mocht onze, inmiddels alweer 12 jaar jonge, Jerzy, zijn pakwerkkunsten vertonen. Hij is dan altijd zo’n vrolijk dartelend hertje!

Maar daarna was het natuurlijk de beurt aan Ursa en Dolf, die voor de eerste keer pakwerk gingen doen. En wauw…wat een talentjes zijn het! De al ervaren Uli en ons jonkie Vixen mochten natuurlijk ook nog even met Ronald spelen. Het was gewoon echt één groot feest!

Maar, de ontbrekende Uglies werden enorm gemist…dus hopen we binnenkort toch nog met zijn allen weer bij elkaar te komen voor een feestje.

Van het feestje op de hondenclub hebben we een fotovideootje gemaakt…geniet mee van al onze lol die wij gehad hebben!

Klik op de foto hieronder van Sirrush, Uli, Ursa en Dolf om naar de video te gaan.