03-08-2021: Sabbat is aan de wandel geweest met zijn nichtje Novie

Novie is een dochter van Nasho-Ghin Hawk, die weer een zoon is van Ghinjo…Ghinjo is natuurlijk ook de mama van Sabbat…zodat u het nog kunt volgen!

De avondwandeling was in Smeerling, een mooi gehucht bij ons in de buurt. Eerst ging de route, via een leuk bankje, richting het monumentale bos. Sabbat komt daar wel vaker en weet dat er dan wel eens een fotootje op een omgevallen boom gemaakt gaat worden. Op een boom poseren is voor hem dan ook geen probleem. Voor Novie was dit een iets grotere uitdaging…maar, goed voorbeeld, doet goed volgen!

Begin van de wandeling…nu al uitrusten op een bankje ?
Conny poseert met haar Novie
En zo leuk…Conny maakte deze foto van Sabbat met Saskia
In het monumentale bos…poseren op omgevallen bomen
Conny houdt de aandacht van Novie vast…Sabbat kijkt ondertussen naar naderende wandelaars in de verte

Daarna vervolgden we onze wandeling via het beleefpad. Op het beleefpad zijn meerdere, leuke, plekjes voor foto’s…dus…u raadt het al! Sabbat en Novie moesten poseren.

En terwijl Sabbat poseerde op de boomstammen met gravure…dacht Novie het er makkelijk van af te maken door gewoon te zitten…
…maar dat was een te makkelijke foto, dus Novie werd door Conny nog even overgehaald om toch op twee keien te gaan staan. Ondertussen bleef Sabbat maar staan en staan…
Aan het eind van de wandeling nog even water pompen…u vroeg zich toch af waar alle regen de laatste tijd vandaan kwam ?
De “making of”