27-08-2021: Hoera! Onze Ghinjo is vandaag alweer 14 jaar geworden!

En wat zijn we daar trots op! Haar mama Shinji is op 3 weken na 14 jaar geworden, haar papa Raptor is zelfs 14½ jaar geworden. En nu is onze eigen Ghinjo ook alweer 14 jaar!

En voor haar leeftijd doet Ghinjo het nog erg goed. Oké, ze draagt om haar achtervoetjes schoentjes om haar nagels te beschermen (als ze moe is gaat ze wat slepen met haar achterpoten waardoor haar nagels slijten), maar verder is Ghinjo gewoon nog in erg goede doen en laten. Ze wandelt nog volop mee, een wandeling van anderhalf uur op een rustig tempo is voor haar nog altijd geen probleem. En als we een paar keer een korte pauze houden, dan wandelt ze nog zo’n 7-8 kilometer mee. Ze geniet altijd zichtbaar van een wandeling op vreemd terrein.

Speuren in het bos vindt ze ook nog altijd geweldig om te doen, een spoor van 750 meter tot 1 kilometer kan ze nog prima aan. Ze zwemt er nog flink op los en ze wordt nog altijd heel fanatiek als we de pakwerkmouw tevoorschijn halen. Want ja, Ghinjo mag dan wel hoogbejaard zijn…werken wil ze nog altijd!

Helemaal te gek vindt ze het als ze met de hele roedel op pad mag. Geweldig vindt ze het om met haar kinderen Sirrush en Sabbat mee op te rennen (al houdt ze hen natuurlijk niet meer bij).

Vandaag gaan we haar 14e verjaardag natuurlijk uitgebreid vieren en dan zullen er vast wel weer foto’s gemaakt gaan worden welke we op de site zullen plaatsen.

Voor nu gewoon wat leuke, onlangs gemaakte fotootjes van onze jarige Ghinjo.

14 jaar, maar nog altijd heel fanatiek
Beetje helpen in de tuin doet ze ook nog
Met haar kleindochter Vixen, dochter Sirrush, zoon Sabbat en halfzusje Luchie