07-09-2018: Het werd wel weer tijd…

dat Raptor weer op pad mocht met een schone dame!

Deze keer mocht hij een wandeling maken in de ondergaande zon met zijn grote liefde Baju (dochter van onze Shinji en Lupus)! Beiden inmiddels al iets meer als 13 jaar jong, maar beiden nog erg fit…gelukkig.

02-09-2018: Raptor zijn pootjes maken overuren

Want…hij is alweer op pad geweest met zijn kleindochter Qamy-Lynn (dochter Ghinjo) en achterkleindochter Tonny-Fenne (dochter Sirrush). Omdat Fenne op de grens met België woont en wij (en ook de baasjes van Lynn) natuurlijk in het hoge noorden, hadden we weer centraal in het land afgesproken. Het was heerlijk wandelweer, gelukkig niet te warm. En zo konden we een drie uur durende struintocht maken langs het water (jaja, die ouwe houdt dat dus nog gewoon vol!).

Na deze struintocht konden de vrouwtjes op een terras nog genieten van een heerlijk diner en werd er natuurlijk nog volop gekletst…want ja, over de Stars raak je nooit uitgepraat. Ondertussen gedroegen Raptor, Lynn en Fenne zich voorbeeldig op het terras…want tuurlijk lagen zij natuurlijk wel bij ons!

26-08-2018: Die ouwe heeft het maar druk!

Nu ging hij nl. alweer met zijn kleindochter Nolcha Ghin-Hawk (dochter van onze Ghinjo en Hawkeye) op stap. En ook al is Raptor inmiddels 13 jaar en 1 maand oud…twee uur struinen door het bos, dat is nog altijd geen probleem! Zeker niet met zo’n schone dame aan zijn zijde

18-08-2018: Des te leuker, zo’n spontane wandeling met kleindochter

Raptor mazzelde maar weer…zijn vrouwtje sprak spontaan af met het vrouwtje van Qamy-Lynn, dochter van onze Ghinjo en dus kleindochter van Raptor, voor een zwem-wandeluitje. De grootste mensenvriend van Lynn ging ook mee…En de grootste mensenvriend van Lynn was al een grote vriend van Raptor, maar na dit uitje is hij dat zeker!…want, geen seconde verloren ze elkaar uit het oog. Wat was dit geweldig…wat was dit genieten! Onze ouwe Raptor…stoere bikkel met zijn o zijn kleine hartje! Zo lief voor zijn kleindochter Lynn…en zo vertrouwd met de kleine Déon!

25-05-2018: Die ouwe Raptor mazzelt maar…nu is hij alweer op pad geweest met een achterkleindochter en wel met The Feyenoord Champions Tonny-Fenne, dochter dus van onze Sirrush!

En dat is toch wel bijzonder, want Raptor en Fenne wonen op dik 325 km bij elkaar vandaan!

Raptor en Fenne hebben lekker samen lekker gezwommen, een stukje gewandeld, met Mariëtte ff gek gedaan en ze hebben samen heel relaxt op een terras gelegen. Ondanks de 12 jaar leeftijdsverschil konden Raptor en Fenne het zeer goed met elkaar vinden.

27-02-2018: Nu weer op pad met een achterkleindochter

Een grote wens kwam uit: Raptor mocht aan de wandel met Winter, één van zijn achterkleindochters. Winter is namelijk een dochter van Nasho Ghin-Hawk, hij is weer een zoon van Ghinjo.

Jessica, het vrouwtje van Winter heeft ook de hobby fotografie, zij maakt altijd de meest mooie foto’s. Dus samen met Saskia, die er ook wel van houdt een fotootje te maken, werd genoten van een vier uur durende wandel-/fotografietocht door het mooie Heerde. Tussendoor mochten Raptor en Winter natuurlijk wel eventjes uitrusten, terwijl de vrouwtjes genoten van een lekkere lunch in een knus restaurantje, waar zowel Raptor als Winter volop gekroeld zijn.

Het was een onvergetelijke dag: we hebben zo genoten van Raptor en Winter, die niet van elkaars zijde weken en het enorm goed met elkaar konden vinden. En de vrouwtjes? Tja…die hadden met hun twee hobby’s (honden en fotografie) natuurlijk elkaar genoeg te vertellen!