24-12-2021: Omdat het nu Kerstavond is…

nog 1 fotootje van twee van onze eigen Kerststars, deze staat onder de andere kerstfoto’s!

18 tm 21-12-2021: De tweede tot en met de vijfde kerstfoto!

Zie onder de foto van onze kerststarretje Ghinjo

17-12-2021: Ook dit jaar hebben we natuurlijk weer de bekende kerstfotowedstrijd voor onze nakomelingen uitgeschreven.

Onze eigen vijf Starretjes mogen niet deelnemen aan deze wedstrijd. Maar toch mag een foto in wat kerstsfeer ook van hen niet ontbreken.

En…zij kunnen een voorbeeld zijn voor onze nakomelingen, waarvan de trotse baasjes gewoon niet weten wat ze met deze kerstfotowedstrijd aan moeten.

Dus…om onze nakomelingenbaasjes wat op weg te helpen plaatsen wij nu elke dag een foto van één van onze eigen Starretjes waarbij we het “simpel” houden, zodat het voor een ieder te evenaren is…en natuurlijk beginnen we met een foto van onze hoogbejaarde Ghinjo! Want wat zijn we trots dat we deze foto nog van haar hebben kunnen maken , met haar 14¼ jaar…al hadden we wel liever een dik pak sneeuw gehad in plaats van de saaie, grijze lucht waar ook nog eens miezerregen uit viel.

Lieve volgers van onze website…wij wensen iedereen hele gezellige kerstdagen toe (ondanks alle opgelegde regels…maak er wat moois van!) en natuurlijk alvast een heel gezond 2022!

En trotse baasjes van onze nakomelingen…zet ‘m op met het maken van een originele, creatieve en leuke kerstfoto met uw Star er op!

18-12-2021: Vandaag een foto van Luchie

Luchie is natuurlijk ons topfotomodelletje…halen wij onze camera tevoorschijn, zien we haar al rondkijken van…waar kan ik op, in, onder, door ? Deze foto was dan ook een makkie. Locatie in een stuk bos waar het nog herfstig oogt, tak van een dennenboom erbij gelegd…en fotograferen maar!

19-12-2021: Deze keer een foto van Sirrush

Sirrush is echt onze clown, van elke fotosessie maakt ze een feestje! En we weten, dat veel nakomelingen van haar haar karakter hebben!

20-12-2021: Vandaag de eer aan Sabbat

Sabbat is echt een geweldige werkhond, in voor alles, doet ook echt alles. Zo apporteert hij op deze foto een kerststrik…en dat lijkt makkelijker als dat het is! Want, niet elke hond wil zomaar alles in de bek vast pakken. Maar Sabbat? Sabbat apporteert echt alles! En als hij dan ook nog, met twee kerstjurkjes aan en een kerstmuts bengelend aan zijn kop, ergens over heen moet springen? Hij doet dat gewoon!

21-12-2021, de vijfde kerstfoto is natuurlijk van onze jongste Star Vixen Flying V.

Vixen is inmiddels een hele fotogenieke hond geworden. Pakken we de camera, dan weet ze al wat de bedoeling is. Uit zichzelf gaat ze overal op, onder, door…en haar even wat “gekke” kleertjes aan doen? Dat is ook geen probleem voor haar. En net als Sabbat, apporteert ze werkelijk alles. Op de foto, gemaakt in de ondergaande zon tijdens een wandeling, apporteert ze een kerstmuts.

24-12-2021: Het is Kerstavond…Sabbat en Vixen springen er vol in en wensen u , ook namens Ghinjo, Luchie, Sirrush en ons, hele gezellige dagen toe!