23-04-2019: Afgelopen zondag stond hier in het teken van fotograferen. En niet zomaar fotograferen…want…

Jessica, vrouwtje van Winter, achterkleindochter en wandelmaatje van onze Raptor,

maakt altijd al de mooiste studio-foto’s van honden. En onlangs heeft ze iets nieuws geleerd, namelijk de low-key-methode. Onlangs stelde ze ons de vraag of ze deze methode op onze honden mocht uitproberen. Nou, daar hoefden wij natuurlijk geen enkele seconde over te twijfelen! Natuurlijk mochten onze Stars proefkonijnen zijn. En dus kwam Jessica speciaal voor de fotosessie naar ons toe…wel ff bijna drie uur enkele reis voor haar.

De Stars poseerden één voor één voor haar camera. Ze moesten precies op een plekje zitten en met hun kop ook precies een bepaalde kant op kijken…en dan hadden wij de voorkeur dat ze hun bek ook nog eens dicht hielden. En dat was, met de zonnige dag en de warmte van de studiolamp, niet echt makkelijk. De Stars werden ondertussen volgepropt met beloningsbrokjes en kregen de ene na de andere knuffel. Nadat Jesscia alle Stars op de foto had gezet mocht Saskia ook deze manier van fotograferen uitproberen. Voor haar iets totaal nieuws. Omdat Saskia nu achter het fototoestel stond moest Jessica de Stars in positie brengen. Weer vele beloningsbrokjes later waren ook alle Stars door Saskia op de foto gezet.

Tot slot wilde Jessica nog één komische foto maken van Sirrush…maar eenmaal bezig besloten we maar om alle Stars op die manier op de foto te zetten. Wat hebben we gelachen!

Jessica, heel erg bedankt voor je komst, je gezelligheid, de vele knuffels voor de honden en natuurlijk de prachtige foto’s!

Op onze facebookpagina staan de foto’s die Jessica gemaakt heeft, hieronder de low-key-foto’s die Saskia gemaakt heeft én de komische foto’s die Jessica gemaakt heeft.

De low-key-foto’s gemaakt door Saskia:

De komische foto’s gemaakt door Jessica: