Januari 2023

Vixen Flying V of Shinji’s Star

HD-A norbergwaarde 40, ED-vrij, DM-vrij, Dwerggroei-vrij, MDR1-vrij

x

Boss-Tex vom Bachmannsgraben

HD-vrij, ED-vrij, DM-vrij, Dwerggroei-vrij, MDR1-vrij

Mocht u interesse hebben in een pup van onze Vixen, dan verzoeken wij u om eerst telefonisch contact met ons op te nemen: tel.nr. 0597 530354, bij voorkeur ’s avonds.

Mocht u naar aanleiding van het telefoongesprek nog steeds serieus geïnteresseerd zijn in een pup van Vixen, dan dient u eerst op bezoek te komen voor een wederzijdse kennismaking alvorens u op de wachtlijst voor een pup van Vixen kunt komen. Ja, we weten het…we zijn streng…maar we willen voor de nakomelingen van Vixen écht alleen maar baasjes hebben die weten wat ze in huis halen, namelijk een Starretje met een werklustig karakter!

Mocht u willen weten hoe wij onze nestjes houden? Leest u dan het dagboekverslag van ons laatste nestje, ons W-nestje, de Wuppies van Sirrush (de mama van Vixen) en Darko, zie nestjes – W-Stars.

Over onze nestjes:

Onze nestjes worden in huis geboren en blijven in huis tot ze het nest verlaten. Vanaf dat de pupjes ongeveer vier weken oud zijn mag er bezoek komen. De pupjes worden dagelijks gesocialiseerd met onze eigen honden, elke dag krijgen ze ander speelgoed en laten we ze nieuwe dingen ontdekken. We leren de pupjes alvast wat wennen aan het lopen aan een lijntje, alsmede nemen we ze regelmatig mee in de auto, zodat ze daar ook alvast aan wennen alvorens de reis naar hun nieuwe huis te moeten maken. Na de eerste inenting op zes weken leeftijd gaan we er met de pupjes ook op uit, zo bezoeken we een tuincentrum, een kinderboerderij, paardjes etc..

Vanaf dat de pupjes ongeveer vier weken zijn doen we regelmatig een klein testje met ze (individueel), om zo de ontwikkeling van het karakter te kunnen volgen. In overleg met de toekomstige eigenaren maken wij op de leeftijd van zeven weken de keuze wie welke pup gaat krijgen.

Ook houden we dagelijks op onze website een dagboekverslag met foto’s bij, zodat de toekomstige eigenaren (en verder iedereen die het leuk vindt) het nestje op de voet kan volgen.

Wij verkopen geen puppen aan mensen die de hond in een kennel zullen gaan houden. Ook verkopen wij geen puppen aan mensen die de hond, naar onze mening, niet genoeg geestelijke uitdaging zullen gaan geven.