Het laatste nestje van onze Sirrush, de W-Stars, is geboren op 10 mei 2021. Voor onze Wuppies hebben wij echt de meest geweldige, toekomstige baasjes gevonden…er is dus geen Wuppie meer beschikbaar.

Sirrush of Shinji’s Star

(HD-vrij, ED-vrij, DM-vrij, Dwerggroei-vrij)

x

Larino’s Rajano von Excalibur (Darko)

(HD-vrij, ED-vrij, DM-vrij, Dwerggroei-vrij)

Mocht u willen weten hoe wij onze nestjes houden? Van het laatste nestje van onze Sirrush, de W-Stars oftewel de Wuppies, houden wij een dagboekverslag bij.

Alles over de Wuppies, de W-Stars van Sirrush kunt u lezen op de pagina “Nestjes, W-Stars

En mocht u nieuwsgierig zijn naar onze nieuwe nestplanning? Houdt u dan onze site in de gaten…want, spoedig zullen wij hier iets over melden!

Over onze nestjes:

Onze nestjes worden in huis geboren en blijven in huis tot ze het nest verlaten. Vanaf dat de pupjes ongeveer vier weken oud zijn mag er bezoek komen. De pupjes worden dagelijks gesocialiseerd met onze eigen honden, elke dag krijgen ze ander speelgoed en laten we ze nieuwe dingen ontdekken. We leren de pupjes alvast wat wennen aan het lopen aan een lijntje, alsmede nemen we ze regelmatig mee in de auto, zodat ze daar ook alvast aan wennen alvorens de reis naar hun nieuwe huis te moeten maken. Na de eerste inenting op zes weken leeftijd gaan we er met de pupjes ook op uit, zo bezoeken we een tuincentrum, een kinderboerderij, paardjes etc..

Vanaf dat de pupjes ongeveer vier weken zijn doen we regelmatig een klein testje met ze (individueel), om zo de ontwikkeling van het karakter te kunnen volgen. In overleg met de toekomstige eigenaren maken wij op de leeftijd van zeven weken de keuze wie welke pup gaat krijgen.

Ook houden we dagelijks op onze website een dagboekverslag met foto’s bij, zodat de toekomstige eigenaren (en verder iedereen die het leuk vindt) het nestje op de voet kan volgen.

Wij verkopen geen puppen aan mensen die de hond in een kennel zullen gaan houden. Ook verkopen wij geen puppen aan mensen die de hond, naar onze mening, niet genoeg geestelijke uitdaging zullen gaan geven.