In de lente van 2021 hopen wij nog 1x een nestje met onze Sirrush of Shinji’s Star (dochter van onze Ghinjo, kleindochter van onze Shinji en Raptor) te mogen fokken. Dit zou dan voor Sirrush haar laatste nestje worden.

Mocht u interesse hebben in een pup uit het laatste nestje van onze Sirrush, neemt u dan contact met ons op om een afspraak te maken om Sirrush te bezoeken. Aanmelding op onze wachtlijst is pas mogelijk nadat u bent komen kennis maken met Sirrush (en ons).

Mocht u willen weten hoe wij onze nestjes houden, van het laatste nestje van onze Sirrush, de V-Stars oftewel de Flying V’s, hebben wij een dagboekverslag bijgehouden.

Alles over de V-Stars van Sirrush kunt u lezen op de pagina “Nestjes, V-Stars

Mocht u graag in de zomer van 2020 een ODH-pup over onze bloedlijnen in huis willen krijgen, lees dan verder:

Want…het is de bedoeling dat onze Sirrush oma gaat worden. Het is namelijk het plan dat haar dochter The FC’s Vanni in de aankomende zomer haar eerste nestje gaat krijgen. Dit nestje wordt niet bij ons geboren, maar natuurlijk bij Vanni en haar baasje thuis.

Alles over het geplande nestje van Vanni kunt u lezen op de site:

Akyra’s Heaven, www.akyrasheaven.nl

Over onze nestjes:

Onze nestjes worden in huis geboren en blijven in huis tot ze het nest verlaten. Vanaf dat de pupjes ongeveer vier weken oud zijn mag er bezoek komen. De pupjes worden dagelijks gesocialiseerd met onze eigen honden, elke dag krijgen ze ander speelgoed en laten we ze nieuwe dingen ontdekken. We leren de pupjes alvast wat wennen aan het lopen aan een lijntje, alsmede nemen we ze regelmatig mee in de auto, zodat ze daar ook alvast aan wennen alvorens de reis naar hun nieuwe huis te moeten maken. Na de eerste inenting op zes weken leeftijd gaan we er met de pupjes ook op uit, zo bezoeken we een tuincentrum, een kinderboerderij, paardjes etc..

Vanaf dat de pupjes ongeveer vier weken zijn doen we regelmatig een klein testje met ze (individueel), om zo de ontwikkeling van het karakter te kunnen volgen. In overleg met de toekomstige eigenaren maken wij op de leeftijd van zeven weken de keuze wie welke pup gaat krijgen.

Ook houden we dagelijks op onze website een dagboekverslag met foto’s bij, zodat de toekomstige eigenaren (en verder iedereen die het leuk vindt) het nestje op de voet kan volgen.

Wij verkopen geen puppen aan mensen die de hond in een kennel zullen gaan houden. Ook verkopen wij geen puppen aan mensen die de hond, naar onze mening, niet genoeg geestelijke uitdaging zullen gaan geven.