Laatste nestje van onze Sirrush…geboorte verwacht: rond 14 mei 2021

Sirrush of Shinji’s Star

x

Larino’s Rajano von Excalibur (Darko)

Eikenprocessierupsen hebben bij Darko ervoor gezorgd dat er een oor is gaan hangen, hieronder een foto van Darko in de tijd dat zijn oren nog fier overeind stonden

Interesse in een pup van Sirrush en Darko?

U komt niet zomaar op onze wachtlijst voor een pup van onze Sirrush…

Om op de wachtlijst voor een pup van Sirrush te kunnen komen verzoeken wij u:

*) ons een voorstelmail te sturen waarin u zichzelf kort voorstelt en u aangeeft wat u aan training(en) met de toekomstige hond wilt gaan doen…of, u neemt telefonisch contact met ons op (tel. nr. 0597 530354)

*) in deze mail data op te geven waarop u in de gelegenheid zou zijn ons te komen bezoek voor een wederzijdse kennismaking én natuurlijk een kennismaking met Sirrush en ook met haar mama Ghinjo, haar broer Sabbat, haar tante Luchie én haar dochter Vixen.

Als tijdens dit kennismakingsbezoek blijkt dat een pup van Sirrush voor u geschikt is, dan kunt u op onze wachtlijst komen.

We weten het…we zijn streng…maar we willen voor Sirrush haar nakomelingen gewoon écht baasjes hebben die weten wat ze in huis gaan halen!

Wij verkopen geen puppen aan mensen die, naar onze mening, de hond te weinig geestelijke uitdaging zullen gaan bieden en/of die de hond in een kennel gaan houden!

Mocht u willen weten hoe wij onze nestjes houden, van het laatste nestje van onze Sirrush, de V-Stars oftewel de Flying V’s, hebben wij een dagboekverslag bijgehouden.

Alles over de V-Stars van Sirrush kunt u lezen op de pagina “Nestjes, V-Stars

Over onze nestjes:

Onze nestjes worden in huis geboren en blijven in huis tot ze het nest verlaten. Vanaf dat de pupjes ongeveer vier weken oud zijn mag er bezoek komen. De pupjes worden dagelijks gesocialiseerd met onze eigen honden, elke dag krijgen ze ander speelgoed en laten we ze nieuwe dingen ontdekken. We leren de pupjes alvast wat wennen aan het lopen aan een lijntje, alsmede nemen we ze regelmatig mee in de auto, zodat ze daar ook alvast aan wennen alvorens de reis naar hun nieuwe huis te moeten maken. Na de eerste inenting op zes weken leeftijd gaan we er met de pupjes ook op uit, zo bezoeken we een tuincentrum, een kinderboerderij, paardjes etc..

Vanaf dat de pupjes ongeveer vier weken zijn doen we regelmatig een klein testje met ze (individueel), om zo de ontwikkeling van het karakter te kunnen volgen. In overleg met de toekomstige eigenaren maken wij op de leeftijd van zeven weken de keuze wie welke pup gaat krijgen.

Ook houden we dagelijks op onze website een dagboekverslag met foto’s bij, zodat de toekomstige eigenaren (en verder iedereen die het leuk vindt) het nestje op de voet kan volgen.

Wij verkopen geen puppen aan mensen die de hond in een kennel zullen gaan houden. Ook verkopen wij geen puppen aan mensen die de hond, naar onze mening, niet genoeg geestelijke uitdaging zullen gaan geven.