28-03-2022: Wat was het GEWELDIG! Ons midweekje weg met de hele roedel.

We hadden een vakantiehuisje gehuurd midden in het bos in Emst, nabij Epe. En van daaruit hebben we elke dag de meest mooie wandelingen gemaakt met Ghinjo, Sirrush, Sabbat en Vixen. Wandelingen door gebieden waar aanlijnplicht geldt én door gebieden waar de Stars lekker los mochten en konden dollen met elkaar.

En we hadden zoveel mazzel met het weer, dat we gewoon elke dag met de hele roedel op een terrasje hebben kunnen zitten genieten van een lekkere lunch en borrel. En daar konden we ook nog eens genieten van de vele mensen van wie zo’n beetje “de bek openviel” toen ze zagen dat er niet één herder bij de tafel lag…maar zelfs vier! Wat een aandacht hebben Ghinjo, Sirrush, Sabbat en Vixen daar gehad.

Zo bijzonder dat onze hoogbejaarde Ghinjo met haar 14 jaar en 7 maanden op alle uitjes gewoon mee kon. Ze heeft nog aardig wat kilometertjes op rustig tempo mee gewandeld én ze heeft nog meer kilometers in de bolderkar vertoefd. Maar aan haar koppie zagen we, zij genoot net zoals wij!

Dit midweekje nemen ze ons niet meer af!

Er zijn tijdens het midweekje genoeg leuke foto’s gemaakt, hieronder een kleine selectie zodat ook u kunt mee genieten van onze geweldige vakantie.