29-12-2020: De stemmen zijn geteld…

Na het openen van de stembus werd aan het einde van de eerste dag al duidelijk dat er door één persoon heel wat stemmers geronseld waren. Maar, op de tweede stemdag kwamen er in eens heel veel stemmen binnen voor een paar andere foto’s. Maar toch, de voorsprong was zo groot, dat na twee dagen stemmen er duidelijk één foto de winnaar was van de publieksstemmen, natuurlijk de foto van Den Dirk (foto nr. 8).

Maar…we hadden niet alleen te maken met de publieksstemmen. Er was ook een 12-koppige, volledig onafhankelijke, jury samen gesteld. Niemand van deze juryleden heeft een Starretje (gehad), dus echt onafhankelijk. En deze jury kwam tot een heel andere conclusie, ook zij hadden één duidelijke winnaar: volgens hen was foto nr. 3 van Uli en Jerzy de mooiste!

En dus wijzen wij twee winnaars aan van de Of Shinji’s Star Kerstfotowedstrijd 2020:

Nr 3, Uli en Jerzy

én

Nr 8, Dirk

Baasjes van Uli, Jerzy en Dirk, van harte gefeliciteerd met het winnen van deze fotowedstrijd. De prijs komt z.s.m. naar jullie toe.

Eervolle vermeldingen waren voor foto nr. 7 van Raptor jr. (véél stemmen), foto nr. 1 van Lisha met haar zo lieve grijze snoetje en voor foto nr. 9 van Fenne vanwege het leuke verhaal. Ook de foto’s van Lisha en Fenne kregen veel stemmen, maar dus niet genoeg om er met een prijs vandoor te gaan.

Hierbij bedanken we alle enthousiaste baasjes die een foto voor deze fotowedstrijd hebben ingezonden én we danken alle stemmers (dat waren er ruim 170!) voor het uitbrengen van hun stem.

De inzendingen

27-12-2020: De Kerst is weer voorbij…dus de hoogste tijd om de inzendingen voor de kerstfotowedstrijd te plaatsen én natuurlijk te gaan stemmen.

We hebben weer hele leuke kerstfoto’s mogen ontvangen, de één wat creatiever als de ander. Alle inzenders, heel erg bedankt voor jullie enthousiasme!

Hieronder de inzendingen. Onder de laatste ingezonden foto staat vermeld hoe er gestemd kan gaan worden.

1
2
3
4
5
6
7
8
9 (2 foto’s bij elkaar ivm verhaal)
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21

Stemmen

Wilt u stemmen voor de kerstfotowedstrijd? Kies dan de foto uit welke u het mooiste vindt. Het nummer van deze foto staat onder de betreffende foto.

Mail ons het nummer van de foto waarvan u vindt dat deze moet winnen naar ons e-mailadres info@ofshinjisstar.nl. Per e-mailadres mag er 1x gestemd worden. U kunt tot en met morgen, 28 december 2020, uw stem uitbrengen.

Een onafhankelijke jury zal mede een stem uitbrengen. Deze stem en de stemmen van het publiek zullen bepalen wie de winnaar wordt van deze kerstfotowedstrijd. De winnaar krijgt natuurlijk van ons een leuk prijsje.

De winnaar wordt hier op 29 december a.s. bekend gemaakt.