07-11-2021: 5km herfstwandeling met onze 5 Starretjes

Vandaag met onze vijf Starretjes naar het bos gegaan om nog wat herfstfoto’s van de gehele roedel samen te kunnen maken.

Zo bijzonder voor ons dat we dit nog kunnen doen, wetende dat ons oudje Ghinjo inmiddels alweer 14 jaar en dik 2 maanden oud is.

We maakten een mooie boswandeling van precies 5 kilometer, een mooie afstand die ons oudje nog prima volhoudt. We maakten ook nog een paar fotootjes, zelfs nog fotootjes met onszelf er ook op!

Nog weinig herfstkleuren hier te zien
Dit lijkt al meer op de herfst
Jaja, niet schrikken…zowaar een foto met Saskia er op!
Dus moest Ronald ook op de foto..en de aandachtige koppies van Sabbat, Vixen, Luchie en Ghinjo? Die gingen naar een klein hondje wat passeerde
En deze foto vinden wij zelf zo leuk!

15-11-2020: De afgelopen jaren hadden we in de herfst een nestje liggen

maar dit jaar hadden we er bewust voor gekozen om het laatste nestje van/met onze Sirrush nog een loopsheid uit te stellen (hoewel we haar de afgelopen loopsheid al hadden mogen laten dekken), zodat we deze herfst er weer eens uitgebreid op uit konden gaan met onze Starretjes.

En wat hebben we genoten van al onze uitjes met de Starretjes in de mooie natuur vol met herfstkleuren. Vele foto’s hebben we gemaakt (dat is toch wel het voordeel van de mobieltjes met tegenwoordig best wel een kwaliteitje camera er op, altijd een cameraatje op zak!).

Maar, we hebben teveel foto’s gemaakt om er maar een paar te plaatsen, dus hebben we er maar een fotofilmpje van gemaakt. Om dit filmpje te bekijken, klik op de foto van onze herfststars hieronder.