14-11-2021: Wat hebben we er toch weer een gaaf weekend op zitten

met de Flying V’s Vader-Balto, Vida, Volbeat-Feija en onze eigen Vixen!

Vrijdagmiddag begon het feestje: wandelen met Balto, Vida, Feija en Vixen in een bos waar ook veel water is, dus natuurlijk lagen de Flying V’s vaak in het water.

Vida, Vixen, Balto en Feija, vlak voor de zon onder ging

Zaterdag moesten Feija en haar baasjes helaas weer weg. Wel gingen we in het bos speuren met Balto, Vixen en mama Sirrush. En Vida, die later kwam, kon dankzij haar goede speurneus ons in het bos gewoon vinden. Dus na de speurtraining kon zij ook nog lekker mee wandelen met haar grote vriendin Vixen, broer Balto en mama Sirrush.

Balto, Vixen, Sirrush en Vida…natuurlijk in het water

Zondagochtend gingen we weer speuren met Balto, Vida en Vixen. Deze keer door woonwijken heen.

Vida en Vixen hebben wekelijks samen een avond-speurtrainingsessie door een woonwijk heen, voor Balto was het de eerste keer dat hij mocht speuren door een woonwijk. En wat was het genieten om Balto, Vida en Vixen bezig te zien. Veel afleiding door fietsers, auto’s, wandelaars, katten en honden. Maar wat werd er geweldig speurwerk geleverd.

Balto op pad, voor het eerst speuren door een woonwijk. En hij en zijn baasje deden het erg goed!
Vida is gewoon een speurwondertje!
Hond? Waar? Vixen negeert hem volledig!

Na deze speursessie waren Balto, Vida en Vixen erg moe geworden. Dus konden ze mooi mee een restaurant in zodat de baasjes het geweldige weekend met een lunch konden afsluiten.

Wij hebben weer enorm genoten van de Flying V’s Vader-Balto, Vida, Volbeat-Feija en Vixen!