15-03-2020: Nog voordat het land door het Covid-19 virus op slot ging beleefden wij nog een geweldige “halve” Flying V-Stars reünie.

Het feest begon afgelopen donderdagmiddag. Volbeat-Feija was met haar baasjes in een hotel bij ons in de buurt gearriveerd, dus Vixen mocht na precies 3 maanden haar grote zus weer zien. En het was gelijk dikke pret. Ook Armando, een joekel van een dog (maar wat een laiverd), deelde mee in de feestvreugde. Wat iets minder was…Vixen en Feija namen nog een duik in een niet al te frisse sloot! Niet al te fris ruikend gingen ze daarna mee het hotel binnen, want ja, de baasjes moesten natuurlijk aan de borrel en bijkletsen.

Vrijdagmiddag arriveerden ook Vader-Balto en zijn baasjes en togen we naar het hondenzwembad van Dogfit in Heede. Daar werden we al opgewacht door Vida en haar baasjes. Eén voor één mochten de Flying V-Stars zwemmen. En zwemmen kunnen ze alle vier al goed zeg! Er worden zelfs al allerlei speeltjes geapporteerd. En dat terwijl er aardig wat publiek zat toe te kijken. Na het zwemmen mochten Feija, Balto, Vida en Vixen nog even in de grote tuin van Dogfit spelen (waarvoor onze dank). Ook de 1 jaar oude Kyon, een bordercollie, mocht even meespelen. Moe maar voldaan gingen de vier Flying V-Stars met alle baasjes mee naar Restaurant Heerlijke Streken in Blauwe Stad. Terwijl de baasjes lekker zaten te eten genoten de Flying V-Stars van een heerlijk bot.

Zaterdagochtend hebben Feija en Vixen nog een speurtraining gehad (helaas geen foto’s). En na het speuren mochten ze nog even samen kort het bos in…en dat werd gelijk een sjeesfeestje, helemaal toen er nog een andere hond ook mee kwam doen. Hierna namen we weer afscheid van Feija en haar baasjes.

Feija, Balto, Vida en baasjes, bedankt voor deze geweldige halve Flying V-Stars reünie!

Een half-jaar-reünie voor de Flying V-Stars zit er nu, door het Covid-19 virus, niet in…we zouden op 5 april a.s. met zijn allen een feestje gaan vieren, maar helaas…dat gaat dus niet door. We hopen zo snel mogelijk wel een reünie te hebben met alle Flying V-Stars, want we kijken er enorm naar uit om ze weer met zijn allen bij elkaar te zien!