10-05-2020: Een weekend vol met actie! Zwemmen, speuren, zwemmen en weer speuren.

Wat doe je in deze Corona-tijd als je hoort dat de baasjes van een nakomeling die niet dicht bij je in de buurt wonen in je buurt moeten zijn voor een afspraak. Tja…dan bedenk je toch maar een Corona-veilige oplossing om toch wat met die nakomeling en baasjes te kunnen gaan doen. Want ja…als er een kansje is om onze nakomelingen te kunnen zien, dan pakken we die graag met beide handen aan! En dan bedenken we ook wel iets dat de baasjes van een andere nakomeling die ook in de buurt van die nakomeling wonen er ook bij kunnen zijn, net zoals de baasjes van een nakomeling die wel in de buurt wonen en die ook veel contact hebben met die andere baasjes…Volgt u het nog?

Kortom…afgelopen vrijdagmiddag kreeg onze Vixen een zwemuitje met haar broer Vader-Balto en zussen Volbeat-Feija en Vida. Baasjes keken op gepaste afstand toe hoe de vier Flying V’s plezier hadden in het water.

Zaterdagochtend zagen de vier Flying V’s elkaar weer, maar nu voor een speursessie in het bos. Twee om twee werd er gespeurd in het bos en wauw, wat was dat geweldig zeg! De Flying V’s weten hun neus wel te gebruiken! Na deze speursessie was het tijd voor rust voor de Flying V’s. Ze zijn nog maar 7 maanden jong en zo’n speursessie hakt er in. Feija en haar baasjes gingen weer huiswaarts, maar Balto en Vida mochten aan het einde van de middag nog even zwemmen met zus Vixen en met mama Sirrush. Na dit zwemuitje moest Vixen haar broer en zus weer uitzwaaien…hopelijk tot snel weer!

Vanochtend stond de volgende speursessie op het programma. Maar omdat we vonden dat Vixen genoeg uitdaging al had gehad dit weekend bleef zij thuis en mocht Sirrush mee voor een speursessie met haar grote vriend Jerzy en zoon Ugly-Uli. Na het speuren mocht Vixen wel nog even met Jerzy en Uli spelen.