21-08-2021: Zo…dat waren weer drie geweldige dagen!

De eerste dag: Vixen mocht een mooie wandeling maken met haar zus Volbeat-Feija. Aansluitend gingen ze mee een terras op, alwaar de baasjes hun buikjes vol hebben gegeten.

Wat zijn de zussen mooi hè
Poseren kunnen beiden wel, ondanks afleiding van een passerende hond

Tweede dag: nu mocht Feija aan de wandel met haar oom Sabbat…maar eerst werd er gespeurd in echt een heel mooi bos. Na bijna drie uur op pad geweest te zijn moesten de baasjes natuurlijk weer hun buikjes vol eten…deze keer was dat binnen in een restaurant, met natuurlijk Feija en Sabbat erbij.

Feija is op dreef
Deze keer aan Ronald de eer om met Sabbat te speuren
Na het speuren natuurlijk nog even samen op de foto

De derde dag werd helemaal een feestje, want ’s ochtends gingen we eerst weer speuren met Feija en Vixen, maar ook met broer Vader-Balto en zus Vida. En wat kan je als fokker dan trots zijn als je ziet dat alle vier de Flying-V Stars zo goed en enthousiast speuren. En ook dat hun baasjes met zoveel plezier met hun Flying-V bezig zijn!

Vixen, Balto, Feija en Vida na het speuren…en geen zin hebbend in het maken van een groepsfoto…haha
Moe maar voldaan lopen we terug naar de auto

Na het speuren moesten natuurlijk de baasjes eerst even bijkomen op het terras, onder het genot van een lunch. Daarna werd Vixen thuis gebracht en mochten Ronald en mama Sirrush ook deelnemen aan de feestvreugde. Want na al dat werken mochten de Flying V’s natuurlijk ook nog even een feestje bouwen in het water.

De avond werd afgesloten met een diner op een terras, natuurlijk met de Flying V’s en hun mama erbij.

Feija, Balto, Vida en baasjes…dank voor weer een geweldige tijd samen!