25-04-2022: Eindelijk! We konden weer eens met een hele enthousiaste groep nakomelingen deelnemen aan een dogsurvival en wel de Dogsurvival Achterhoek in Braamt.

Afgelopen zaterdag begon de voorpret al, want de organisatie van de Dogsurvival Achterhoek had een GPS-wandeling uitgezet voor enthousiaste deelnemers. Helaas voor de organisatie waren er maar heel weinig enthousiaste deelnemers, maar, enthousiast als wij altijd zijn voor activiteiten, namen wij natuurlijk wel deel met 5 Starretjes.

Shinji Jr., Ugly Uli, Ugly Ushi, Ugly Ulmo-Dolf, Flying V Vida én onze eigen Flying V Vixen (en baasjes) gingen op pad, met Johan als GPS-lezer. Een mooie route leidde ons naar een mooi uitzichtpunt.

Na afloop van de wandeling mochten Uli, Dolf, Vida en Vixen nog even een duik nemen. Daarna was het tijd voor de baasjes om met de Starretjes op het terras van het naast gelegen Landal-vakantiepark bij te kletsen onder het genot van rennende, springende, gillende, blije en jankende kinderen.

Zondagochtend bijtijds mochten wij al van start gaan voor de survival. Naast Shinji, Uli, Ushi, Dolf, Vida en Vixen namen ook The FC’s Keessie-Anisa, The FC’s Dirk en Ugly Uzi-Daya deel aan de survival in groepsverband. Wat een lol hebben we met elkaar gehad, het was echt weer een hele gave belevenis. Het was een leuk parcours met veel verschillende onderdelen. En vlak voor het einde van de survivalbaan werden we ingehaald door SuperStar Qarun-Sam en zijn vrouwtje Mariette, die een uur later als onze groep gestart was. En zo konden we finishen met tien Starretjes! Zo gaaf!

Maruschka, Jasper en Judith hebben er voor gezorgd dat er heel veel foto’s zijn gemaakt tijdens onze survivaltocht en daar zijn wij ze natuurlijk heel dankbaar voor.

En als mooie herinnering aan deze gave survivaltocht hebben we een fotofilmpje in elkaar gezet.

En nu op naar de volgende survival!

Klik op de finishfoto hieronder om naar het filmpje te gaan.