13-06-2021: En alweer is er een groep Starretjes wezen dock diven!

Deze keer mochten The FC’s Dirk, Tonny-Fenne en Ricky-Sobat, de Uglies Ushi, Usha, Uzi-Daya en Uli, Qarun-Sam, Sabbat, (half Starretje) Winter en (aanhang) Jottum hun sprongkunsten vertonen tijdens het Dock Diven bij de Dock Diving Academy. Het was wederom een spectaculaire dag!

Met dank aan Jessica en Shana voor het maken van vele mooie foto’s!

23-05-2021: 12 Stoere herders bij elkaar

12 Stoere herders en hun baasjes hebben ’t geflikt! Dock Diving in de stromende regen!

De Starretjes Qarun-Sam, Tonny-Fenne, Ugly Usha, Ugly Uli, Ugly Ursa, Ugly Ulmo-Dolf, Flying V Vida, Flying V Vaira, Flying V Volbeat-Feija, Flying V Vader-Balto, onze eigen Flying V Vixen én Winter (dochter van Nasho Ghin-Hawk, kleindochter dus van Ghinjo en achterkleindochter dus van Shinji en Raptor) waren zo stoer om samen met hun baasjes deel te nemen aan een workshop Dock Diving, georganiseerd door de Dock Diving Academy.

Hoewel enkele baasjes dachten…dit doet mijn hond wel eventjes…het was toch moeilijker als gedacht. En ook al werd het perfect begeleid en stapje voor stapje opgebouwd, het was soms nog een hele uitdaging de hond te laten springen in het water. Maar zie hier onder maar eens aan de foto’s hoe goed de Starretjes het gedaan hebben en hoeveel plezier de baasjes hadden, al werden zij uiteindelijk door de stromende regen net zo nat als de honden zelf.

Onze grote dank gaat uit naar vriendin Jessica, die van alle deelnemende honden echt supergave foto’s heeft gemaakt! En dank aan Nanda, die Winter, de hond van Jessica, ook op de foto heeft gezet.