11-08-2021: Als fokker zijnde kan je hier alleen maar van dromen…

Toen wij, op de dag van de geboorte van onze Flying V’s besloten zelf een teefje aan te houden en we wisten dat er een teefje naar mensen zou gaan die niet al te ver bij ons vandaan wonen, hoopten we al dat de twee Flying-V-zussen elkaar regelmatig zouden blijven zien.

Sinds de Flying V’s het nest hebben verlaten zien onze Vixen en haar zus Vida elkaar wekelijks: ze gingen samen naar puppy-zwemmen, gingen samen naar een cursus pré-agilty en van pup af aan mogen de zussen wekelijks samen speuren. Natuurlijk werd er ook regelmatig gewandeld. En wij en de baasjes van Vida kunnen het samen ook nog eens erg goed vinden!Maar, de afgelopen weken was Vida op vakantie…en moest Vixen het dus zonder haar zus doen. Maar, nu is Vida weer terug…dus mochten Vixen en Vida vandaag gelijk weer met elkaar aan de wandel! De vrouwtjes besloten er gelijk maar een wandeling van 12km van te maken, want ja…er moest natuurlijk flink bij gekletst worden.

En Vida en Vixen? Och…dat is toch zo genieten! Wat zijn deze twee zussen aan elkaar gewaagd! Ze kunnen het zo gigantisch goed met elkaar vinden… een droom van ons is uitgekomen!

Van de 12km lange wandeling is een kort filmpje gemaakt, klik op de foto hieronder om naar het filmpje te gaan.