Dag 43 van het

Dagboekverslag zevende week van de Wuppies, de W-Stars van Sirrush en Darko

21-06-2021, dag 43

Dat was even raar vanochtend zeg, werden we wakker, mochten we buiten op het terras spelen, hoorden we toch geluiden die we nog niet kenden. Bleek het te regenen. Nu zijn we al aardig wat water gewend, maar toch wilden onze baasjes niet dat wij in de regen gingen spelen. En erg vonden we dat niet, want toen Leroy op bezoek kwam, mochten we met z’n allen de keuken onveilig maken. Leroy had nog een auto mee genomen, maar die vonden we niet interessant, we vonden het veel leuker om door de keuken heen te huppelen. Leroy had ook nog wat lekkers voor ons mee genomen: slagroom! Maar, in tegenstelling tot onze baasjes, spoot Leroy de slagroom netjes voor onze neusjes op de grond…onze baasjes zouden het op onze neusjes gespoten hebben, zo erg zijn ze wel.

Vanmiddag regende het nog steeds, dus mochten we nog steeds niet in de grote tuin spelen. Gelukkig wilde mama wel met ons rollebollen op het terras.

Aan het einde van de middag was het eindelijk droog en konden we toch nog in de grote tuin spelen. Tenminste, wij dachten dat wij dat wel mochten. Maar, we werden één voor één mee de tuin in genomen en, oh nee…niet weer die camera! Moesten we alwéér poseren! Het was natuurlijk tijd voor de 6-weken-portretfoto’s. Klik maar hier om ze te bekijken.

Vanavond was het dan wel gelukkig weer zo ver, we mochten de tuin in! Samen met mama, ome Sabbat en halfzus Vixen mochten we ons bezoek Marja en Daniëlle laten zien hoe leuk wij met elkaar kunnen spelen…én hoe goed wij met elkaar kunnen vechten. Want ja, nu onze tandjes op volle scherpte zijn, doen we elkaar tijdens het stoeien soms echt wel pijn. En als we dan piepen, dan komt òf mama òf ome Sabbat ingrijpen zodat we ophouden met stoeien.

We zijn vanavond ook weer gewogen: gemiddeld zijn we de afgelopen week 1½ kilo gegroeid en wegen we nu gemiddeld 5½ kilo.

U bent natuurlijk vast wel reuze benieuwd naar de studiofoto’s die Jessica afgelopen zaterdag van ons gemaakt heeft. Nou, we kunnen u vertellen…deze zijn mooi! Zo mooi! Onze baasjes gaan er zo een paar op de site plaatsen…dus houdt u onze site maar in de gaten!