Dag 42 (2) van het

Dagboekverslag zesde week van de Wuppies, de W-Stars van Sirrush en Darko

14-06-2021, dag 36

Wat ons vannacht is overkomen…zo erg! We moesten de nacht doorbrengen zonder onze mama! Ach, eigenlijk was het niet zo erg, want we hebben de hele nacht als hele brave Wuppies geslapen. Pas vanochtend, toen mama wat begon te piepen omdat ze bij ons wilde zijn, werden wij wakker.

Vanochtend kregen we weer bezoek van Hetty, Chinook en Aylen en deze keer hadden ze oma Annie mee genomen. Dolle pret, want we mochten weer in de grote tuin spelen. Daarna hebben we héél lang geslapen. Het was ondertussen ook best wel warm geworden. Na onze lunch hadden we dan ook weinig fut om nog goed actief te zijn.

Aan het einde van de middag, toen er iets meer bewolking en wind was gekomen, werden wij weer wat actiever. En wie stond er toen weer op ons te wachten? Juist ja…Johnny! We wisten dus ook gelijk weer wat ons te wachten stond…we moesten weer poseren. Deze keer niet met die pluizige Wuppies, maar baasjes hadden voor ons een hele lieve teckel klaar staan. Deze was zo lief en makkelijk, dat het maken van de portretfoto’s eigenlijk ook te makkelijk verliep. Johnny hoefde niet eens achter ons aan door de tuin heen te rennen. Blijkbaar hadden we dus toch nog wel wat last van de warmte.

Na het maken van de portretfoto’s (klik maar hier om ze te bekijken) mochten we weer even met z’n allen in de grote tuin spelen, samen met mama, ome Sabbat en halfzus Vixen. En ook al was het warm…in ene begon het te regenen! Tenminste, wij dachten dat het begon te regenen. Maar we werden weer eens in de maling genomen, want er kwam geen regen naar beneden, maar onze baasjes stonden gewoon ons nat te maken met een tuinslang!

Vanavond werden we alweer gepest door onze baasjes. Zij zijn echte Nederlanders…al was het nu niet: kijken, kijken, niet kopen…maar…ruiken, ruiken, niet eten! Zaten zij lekker te bbq’en…wij kregen helemaal niks! Echt…helemaal niks! En waarom kregen wij niks? Volgens onze baasjes zijn wij de afgelopen week genoeg gegroeid, gemiddeld namelijk 1½ kilo! Gemiddeld wegen we nu net iets meer als 4 kilo.

15-06-2021, dag 37

Waren we de eerste nacht zonder mama de braafheid zelve…afgelopen nacht hebben we onze baasjes flink gepest. Doen zij ook met ons, dus we vonden dat we ze wel een keer terug mochten pakken. Net toen onze baasjes in slaap waren gevallen besloten wij dat het tijd was om naar buiten te gaan. En dus zetten we onze stembanden aan het werk. Maar, hoewel onze baasjes er totaal niet blij mee waren dat wij ze uit onze slaap hielden, kregen we gewoon niet onze zin. Uiteindelijk zijn we dus maar gaan slapen.

Vanochtend kwam Jeanet weer bij ons op bezoek, zij vindt ons zo leuk, ze kan eigenlijk geen dag zonder ons. Maar nu kwam ze alleen…nou ja, ze had wel wat mee genomen, maar dat waren geen tweevoeters. Het waren rare, bewegende dingen. En ze roken ook nog eens apart, alsof ze er mee door zand en blubber waren gegaan. Dachten we gisteren dat we weer een weekje niet hoefden te poseren…nou…u raadt het al…van Jeanet moesten wij op die rare, bewegende dingen poseren. Maar, we moeten eerlijk zijn, het zijn wel hele leuke foto’s geworden (al zijn alle foto’s waar wij op staan leuk).

José en Arnold kwamen ook nog even met ons spelen. Met mama, ome Sabbat en halfzus Vixen hebben we even laten zien dat we samen heel goed door de grote tunnel kunnen sjezen. Maar in ene hoorden wij toch een partij herrie in de tuin! We konden onze ogen en oren niet geloven…zitten wij gezellig met ons bezoek op het gras, gaat onze baas in ene het gras maaien! Alsof er helemaal geen bezoek was!

Na deze hele gezellige ochtend hebben wij weer heel lang liggen slapen. Vanmiddag namen onze baasjes ons mee naar de oprit, daar zijn we nog niet zo vaak geweest. En weer ging de baas ons pesten, hij kwam namelijk in ene met een auto voorbij rijden. Nou ja, voorbij rijden, hij probeerde maar wat, er kwam wel veel herrie uit de auto, maar weinig beweging. Daarna was de baas wel lief voor ons, we kregen namelijk een heerlijk maaltje van hem. En toen we eenmaal uit gebuikt waren, kwamen Ruurd, Alie, Femke en Hessel met ons spelen. De buitentemperatuur was perfect voor een lang speelfeestje. En hoewel Ruurd lange tijd weer moederziel alleen op het gras zat, zijn wij uiteindelijk ook maar met hem gaan spelen. Anders was hij natuurlijk niet vrolijk weer terug naar huis gegaan en dat kunnen wij zijn roedel toch ook niet aan doen.

Nu moeten wij er over na gaan denken of we onze baasjes vannacht goed gaan laten slapen of dat we ze toch maar weer gaan pesten door ze wakker te houden. Wat vindt u?

16-06-2021, dag 38

We zijn afgelopen nacht maar lief geweest voor onze baasjes…dus niks keten, donderjagen en geen pyjamaparty, we hebben gewoon geslapen.

Vanochtend vroeg mochten we met mama buiten spelen. Na ons dutje werd het op het terras al te warm voor ons. Wij mochten gelukkig met mama op het gras in de schaduw spelen. Maar, eerst moesten wij natuurlijk een slokje drinken bij mama. Mama lag er languit bij, ze voelde nog een beetje nat aan. Ze was natuurlijk weer wezen zwemmen…zonder ons!

Vanmiddag hadden baasjes een verrassing voor ons. Ze hadden iets oranjes op het gras gezet. Nee, het was geen Wuppie, al leek het er wel wat op. Dat ding begon in ene rare geluiden te maken, dus hup, wij er met z’n allen omheen om te ontdekken wat het was. Begint dat ding in ene toch een partij water te sproeien! Weer zo’n geintje van onze baasjes dus. Mama vond dat sproeiding reuze interessant. Dus ja, als mama het leuk vindt…dan zal het wel leuk zijn.

Na nog even gespeeld te hebben met ome Sabbat en halfzus Vixen hebben we een hele tijd binnen liggen slapen. Vanavond kregen we bezoek van Bert en Conny. We kregen van hen twee hele leuke speeltjes die we gelijk al door de tuin heen apporteerden. En zo leuk…Conny had slippers aan…dus u raadt het al…dat werd tenen bijten!

Het was nog steeds erg warm, dus vielen we na een tijdje weer in een diepe slaap. Konden Bert en Conny mooi even genieten van onze familieleden. Even later hoorden wij nog wat bekende stemmen. Na een zwemuitje met wat grote Stars kwamen Erik, Maruschka en Monique weer even naar ons kijken. Er was nog iemand anders ook bij…ene Gert…op de één of andere manier is onze halfzus Vixen altijd erg blij om hem te zien. Waarom hebben wij nog niet begrepen, want hij stoeide soms best wel hard met ons.

17-06-2021, dag 39

Het was vandaag echt veel te warm voor ons. Gelukkig maar dat er vandaag geen bezoek voor ons kwam, want het grootste deel van de dag hebben we binnen liggen slapen.

Vanochtend en vanavond hebben we wel buiten kunnen spelen. Onze baasjes hebben er weer een filmpje van gemaakt, zodat u een beetje kunt zien wat wij vandaag, ondanks de hitte, beleefd hebben. Klik maar op de foto hieronder om naar het filmpje te gaan.

18-06-2021, dag 40

De dag begon verschrikkelijk voor ons. Oké, we mochten eerst wel lekker drinken bij mama en kregen een lekkere vleesmaaltijd, maar daarna werden we in een soort gevangenis gezet. En we zaten niet eens met z’n allen bij elkaar. Aan de ene kant van de tralies zaten we met z’n drieën, aan de andere kant met z’n tweeën. En in ene hoorden we herrie…en toen kwamen we ook nog in beweging! Zaten we toch in de auto, we konden niet anders als een stukje mee rijden. Leuk vonden we het niet, we hebben dan ook flink zitten piepen totdat de auto weer stopte en mama ons op stond te wachten. Even later mochten we één voor één met één van onze baasjes in de tuin spelen. Nou, dat was pas leuk! Hier werden we alleen wel weer erg moe van, dus daarna was het weer slapen geblazen.

Vanavond, toen het niet meer zo warm was, mochten we één voor één spelen met onze ome Sabbat. En later vanavond was het echt feest, toen mochten we weer met mama, oma Ghinjo, ome Sabbat en halfzus Vixen spelen. En wie gisteravond het filmpje heeft gekeken moet het zijn opgevallen: onze halfzus Vixen is inmiddels onze grootste vriendin geworden! We kunnen zo leuk met haar spelen.

19-06-2021, dag 41

Wat een dag zeg! We kunnen geen camera meer zien! Het was vandaag poseren, poseren en nog eens poseren. Het was maar goed dat Jessica, die plat op de grond voor onze neus met haar camera lag erg lief en leuk was, dat maakte het poseren nog goed. Zodra we de kans kregen kropen we tegen haar aan en hapten we in haar lange staart.

Toch hebben onze baasjes gezegd hebben dat al dat poseren vandaag zeer de moeite waard was, want Jessica kennende gaat het weer de meest prachtige foto’s opleveren! Maar, Jessica vertrok vanavond om ff na tienen pas weer huiswaarts en ze moet nog drie uur rijden eer ze thuis is…dus we zullen nog even geduld moeten hebben voor we de foto’s te zien krijgen. Om een klein voorproefje te geven…ons eigen baasje heeft speciaal voor ons dagboekverslag zelf één foto gemaakt…en omdat we namen hebben gekregen afkomstig uit Indonesië (het land waar onze baasjes heel lang geleden hun huwelijksreis maakten), heeft deze foto met Indonesië te maken.

Na al dat geposeer dachten we wel rust te hebben verdiend. Maar nee hoor…Jessica had nog meer voor ons in petto. Ze had namelijk voor ons iets heel wiebeligs mee genomen, iets waarop wij heel erg onze evenwicht moeten bewaren. Maar, stoere Stars als wij zijn, wij liepen er al heel snel overheen.

Maar daarna mochten we dan eindelijk “los” in de tuin en spelen met onze familie.

20-06-2021, dag 42

Ach, onze baasjes zijn er nog helemaal niet aan toe om het dagboekverslag van vandaag te publiceren…máár…we hebben wel al de groepsfoto’s van Jessica binnen gekregen…en hier zijn wij en onze baasjes zo trots op…deze moesten we jullie direct laten zien! Dus…op het dagboekverslag moeten jullie nog eventjes wachten (vanavond wel kijken hè)…maar geniet alvast maar van deze twee supermooie foto’s van ons, de geweldige Wuppies of Shinji’s Star, mooi in positie gebracht door ons vrouwtje Saskia én nog mooier op de foto gezet door vriendin Jessica!

En? Vinden jullie deze twee foto’s van ons ook zo geweldig ?

20-06-2021, dag 42, deel 2

En? Hebben jullie Jessica al via ons gastenboek laten weten wat jullie van de twee foto’s hierboven van ons vinden?

Afgelopen nacht hebben wij vele uren in een diepe slaap gelegen, wij waren zo moe van alle poseersessies, dat zelfs onze baasjes vandaag konden uitslapen.

Maar vanochtend waren wij weer fris en fruitig, klaar om ons bezoek te ontvangen. Samen met Emiel, Petra, Damian, Lexi en mama hebben we de boel in de tuin op stelten gezet. Veters zijn niet meer veilig, of deze nu in schoenen of in truien zitten, we proberen ze los te krijgen en dat lukt ons vaak nog ook. We hebben ook even laten zien dat we kampioen zijn in stoeien, we rollebollen namelijk al heel wat af.

Vanmiddag, toen er geen bezoek meer was en mama aan de wandel was, mochten wij één voor één met de baas op de oprit spelen. Inmiddels zijn we wel van de baas gewend dat hij van een boel herrie houdt…ook op de oprit maakte hij een boel herrie…met een zweep! Het viel ons op, dat de baas wel heel erg goed wist hoe met een zweep om te gaan. Wat wij hier van moeten denken? Dat zeggen we maar niet…

Vanavond mochten we, om het weekend leuk af te sluiten, weer met onze familieleden in de tuin spelen. We hebben onze baasjes flink heen en weer laten lopen, want we zijn nu echt de hele tuin aan het verkennen, geen hoekje laten we meer onbenut.