Dag 35

Sirrush of Shinji’s Star x Quadir’s Cuba von Excalibur

30-10-2019, dag 29

Waren we er vanochtend helemaal op voorbereid: het blauwe kleed op de bank, dat rare snarending en wij maar braaf poseren voor de camera en het vrouwtje. Maar, het liep helemaal anders als verwacht! Omdat het eigenlijk prachtig weer was, maar wel koud, werden we vanochtend in het zonnetje gezet in een beste bladerberg. En baasjes maar van ons verlangen dat wij naar de camera zouden kijken. Maar er was veel te veel te snuffelen voor ons. Vrouwtje had het makkelijk, die zat lekker op een kussentje met de camera in haar hand, maar baasje moest ons elke keer weer terugzetten in de bladeren.

Soms deden we het er om…snel weg lopen zodat baasje ons weer optilde en knuffelde. Maar wat het meest rare was vanochtend tijdens onze fotosessie? Dat rare snarending? Waar was dat? Baasjes waren vanochtend zeker nog niet echt uitgeslapen. Gelukkig staan we wel allemaal mooi op de foto, baasjes vinden ons al stevige Flying V’s geworden! Klik maar hier om onze portretfoto’s te bekijken.

Vanmiddag mocht ome Sabbat eventjes alleen met ons zijn. Nou…dat hebben we geweten! De aankomende vier weken zullen we vast nog wel veel met onze oom te maken gaan krijgen. Jippie!

Wij en Ome Sabbat zijn vandaag gefilmd, klik op de foto hierboven om het filmpje te bekijken.

Vanavond moesten we weer op de weegschaal. Baasjes schrokken even…we zijn gemiddeld 176 gram gegroeid!. Gemiddeld wegen we nu 2½ kilo en waar onze baasjes zo blij mee zijn…we zitten qua gewicht allemaal heel dicht bij elkaar.

31-10-2019, dag 30

Onze baasjes hadden vanochtend weer wat leuks voor ons in petto…nou ja…leuks? We mochten één voor één de keuken verkennen. Geen mama te bekennen, geen andere Star te bekennen, al roken we ze wel. We kropen over het bed van Shapash, doken in de schoenen van de baas en we probeerden een kleed te verplaatsen. Dikke pret dus!

Onze tandjes komen al zo goed door, dat we al goed vast kunnen hebben…hè baasjes! Mama is daar ook achter gekomen…alleen…we mogen van mama niet vast hebben! Raar hè…maar toen één van ons haar in haar staart hapte gaf ze duidelijk te verstaan dat dit niet de bedoeling was. En we mogen ook niet eens in haar tepels bijten! Gisteren mocht dat nog wel. Mama is niet echt consequent. Maar gelukkig mogen we nog wel gewoon over haar kop heen lopen.

Onze baasjes hebben ons vandaag ook laten spelen met een ballon. Wel leuk zo’n ding…we hoeven er maar tegen aan te stoten en dat ding gaat alle kanten op. Onze baasjes zeggen dat dit ding nog wel eens met een grote verrassing kan gaan komen. Nou, we zijn benieuwd!

Vanmiddag was ook gaaf! We kregen bezoek van Arnold en José…en zij keken verliefd naar ons, niet normaal zeg. Zo hebben onze baasjes nog niet naar ons gekeken! En ze hadden mazzel: precies toen zij arriveerden mochten wij buiten spelen, eerst met mama, daarna nog eventjes met ome Sabbat. Wat een gave middag!

Voor diegene die wacht op onze gemiddelde groei vandaag…u zult moeten blijven wachten…onze baasjes hebben geen zin meer om ons te wegen, vinden ze blijkbaar te veel werk. Zij zeggen natuurlijk van niet, zij zeggen dat we vet genoeg zijn, we niet meer elke dag gewogen hoeven te worden omdat we toch wel goed groeien. Maar wij weten wel beter…onze baasjes zijn gewoon lui!

01-11-2019, dag 31

Wat een leuke dag hebben we gehad zeg! We zijn geknuffeld, geknuffeld en nog eens geknuffeld! Eerst door Nanda, André en Jolien, daarna door Yvon en Julien…oja, onze baasjes hebben ons natuurlijk ook geknuffeld, maar dat is inmiddels normaal voor ons. Wij hebben onze liefde natuurlijk terug gegeven door in de vingers en tenen te happen, want oh, dat vinden onze bezoekers toch zo leuk!

Vanmiddag mochten we ook nog buiten spelen met ome Sabbat erbij. En baasjes hadden iets nieuws voor ons buiten neer gelegd, ze noemden het een tunnel en het is de bedoeling dat wij daar door heen gaan sjezen. In het begin wilden we natuurlijk niet, maar al snel hadden we door dat zo’n tunnel wel erg leuk is om door heen te sjezen. Alleen dom van onze baasjes…er zijn geen foto’s van! Hoe konden ze dat nou doen? Zo’n bijzonder moment…en dan geen foto’s!

02-11-2019, dag 32

Vanochtend hebben onze baasjes onze ren een stuk vergroot. En het mooie was, toen ze daarmee bezig waren, hadden ze een klein stukje afzetting weg gehaald. Dus u raadt het al…een paar van ons ontsnapten direct! Jammer genoeg hadden onze baasjes ons door en werden we weer terug gezet. Er staat nu ook een grote bak in de ren, het lijkt wel een soort hol. En omdat mama er ook in kroop, lopen wij er ook al in en uit en slapen we er ook al in.

Wat gek was vandaag…er kwamen mensen met ons knuffelen en twee ervan, die waren wel erg klein! Zo klein hadden we ze nog niet eerder gezien! Bleken het Chinook en Aylen te zijn, dochtertjes van Hetty en Henry. Chinook en Aylen kregen geen genoeg van ons, ze speelden met ons, we kregen kusjes, ze haalden ons aan, ze gaven ons eten…écht, ze waren zo lief! We mochten ook nog even met ze buiten spelen. En omdat het twee stoere meiden zijn, mochten ze ons allemaal een likje nagellak geven. Alleen zo niet eerlijk…zowel Chinook als Hetty hadden een favorietje onder ons…Chinook was helemaal weg van, natuurlijk, een meisje…maar Hetty was als een blok gevallen voor één van de stoere jongens onder ons. Dit kan toch niet…we zijn toch allemaal even leuk?

03-11-2019, dag 33

Onze dag begon al weer goed, we kregen namelijk bezoek van Bas, Sandy en Sanne. Zij waren wel reuze benieuwd wie nu van ons de bijnaam “terrorist” heeft. Maar omdat onze baasjes niet willen vertellen wie van ons nu de terrorist is, werden we uiteindelijk allemaal uitgemaakt voor terrorist (blijkbaar gedroegen we ons vanochtend zo). En toen we net onze buikjes vol hadden gegeten werd het nog gezelliger, want ook Gert, Monique en Patrick kwamen met ons knuffelen. We mochten toen ook weer even buiten spelen. Nadat we mama weer leeg hadden gedronken kwam ook oma Ghinjo erbij. En oma is zo leuk!!! We kunnen zo leuk met haar spelen! Toen ons bezoek weer weg was en mama een lekkere wandeling had gehad mochten we één voor één met de baas in de keuken spelen. Baasje sloofde zich uit met een speeltje, maar eigenlijk wilden wij daar helemaal niet mee spelen, nee, wij wilden op verkenning! Vanavond hadden wij en onze baasjes echt een geweldige tijd samen. We lagen met onze baasjes en onze mama samen in de ren toen ome Sabbat er ook bij kwam. Mama liet hem in de ren, maar hield hem wel heel erg in de gaten. Eigenlijk vond ze het nog maar niks dat hij er bij was. Maar wij vonden het geweldig! Wat hebben we ome Sabbat uit gedaagd en wat daagde ome Sabbat ons uit. En tussen het spelen door kregen we allemaal van ome Sabbat een wasbeurt, wat was dit voor ons allen genieten. Op een gegeven moment hebben we ons vrouwtje maar de ren uit gestuurd, anders zou er vandaag nooit een dagboekverslag komen.

2019-11-04, dag 34

Wat een spannende ochtend hebben wij gehad zeg! Eén voor één mochten wij op de oprit spelen met mama, oma Ghinjo, overopa Raptor en tante Shapash. Mama heeft niet veel met ons gespeeld, ze speelde liever met haar bal. Gelukkig wilde oma Ghinjo wel volop met ons spelen. En zo bijzonder: Shapash had één van ons uitgezocht om, op haar manier, wat mee te spelen, ze gaf zelfs aardig wat likjes. En overopa Raptor? Die liep gewoon langs ons heen, snuffelde af en toe een keer, maar wilde natuurlijk niet met ons spelen.

Vanmiddag mochten we weer buiten spelen. Hadden onze baasjes een stuk bubbeltjesplastic neer gelegd, ze wilden dat we daar over heen zouden lopen. Dat deden we wel, maar wat veel leuker was…we sleepten dat plastic gewoon overal naar toe. En we hebben nu gehoord wat er met een ballon kan gebeuren. Niet boeiend trouwens.

05-11-2019, dag 35

Wat een dag zeg…binnen spelen met mama, buiten spelen met mama, naar de Ikea, bezoek van Hannie en Rijk, ontmoeting met de hond van Santa Claus, ontmoeting met Vlekkie…en dan op het eind van de dag door de baas nog eens vermoeid worden. Nee…je zal een Flying V-Star zijn…leven is zo gek nog niet bij de Stars!

Klik op de foto om naar een filmpje over onze belevenissen van vandaag te gaan