Dag 28

Sirrush of Shinji’s Star x Cuadir’s Cuba von Excalibur

23-10-2019, dag 22

U weet natuurlijk al wel waar onze dag voor een deel uit bestond: inderdaad, we moesten weer met dat snarending op de foto. Deze keer moest het vrouwtje het alleen doen…maar, ze had een makkie aan ons! Ze zette ons één voor één neer op het kleed, maakte een gek geluidje en ja hoor, we keken gelijk haar kant op. Volgende week gaan we er met zijn allen voor zorgen dat het niet meer zo makkelijk gaat, want zo is de lol er snel van af hè. Die portretfoto’s moeten wel een uitdaging voor onze baasjes blijven.

Klik hier om onze portretfoto’s te bekijken…en niet schrikken…we zijn in een week tijd behoorlijk veranderd!

Vanmiddag werden we weer buiten neer gelegd. We vonden het best nog wel spannend. Eerst was mama nog bij ons om ons gerust te stellen, maar toen wij uitgedronken waren vond zij het nodig om in de tuin rond te gaan stuiteren. Lagen wij daar een beetje moederziel alleen. Maar gelukkig hebben we oma Ghinjo en ome Sabbat nog. Terwijl mama aan haar eigen pleziertje dacht, kwamen oma Ghinjo en ome Sabbat op ons geroep af. En wat ze met ons deden? Klik hier om daar achter te komen.

We groeien de laatste dagen best wel constant, vandaag zijn we gemiddeld 66 gram gegroeid. Gemiddeld wegen we nu iets meer als 1,6 kilo. En daar zijn onze baasjes best tevreden over, wetende dat mama ons deze drie weken heeft groot gebracht. Ondanks dat we met zijn negenen zijn hebben we geen bijvoeding nodig gehad, al krijgen we nu wel elke dag wat melk van een schoteltje.

24-10-2019, dag 23

Wat we vanochtend toch mee maakten? Werden we één voor één uit de ren getild en neergezet bij een schoteltje met daarop een wel heel lekker geurtje! We roken niet alleen de melk, nee we roken biefstuk! Helaas was het geen biefstuk, maar lekker was het wel. We hebben vandaag een paar keer zo’n schoteltje voor gezet gekregen. De eerste keer maakten we er een echte snertbende van, we hadden nog niet goed door hoe we het vlees zo snel mogelijk binnen konden krijgen. Maar, de tweede keer ging het al veel beter, we smakten er flink op los. Wat we alleen niet begrepen…waarom moesten de baasjes constant met hun vingers door ons vlees roeren? Moeten wij straks ook eens doen, met onze poten door hun eten gaan…nee, dan zul je ze horen! We moesten blijkbaar nog wel wennen aan het vlees eten, we hadden het idee dat we onze buikjes vol hadden…maar we zijn vandaag gemiddeld maar 51 gram gegroeid.

We mochten vandaag ook weer naar buiten. Een enkeling van ons was al zo stoer om daar uit het veilige mandje te proberen te ontsnappen.

En Sabbat kan ook niet wachten van ongeduld hè, tot we met hem komen spelen. Komt hij gewoon zijn voetbal aan ons aanbieden!

De terrorist onder ons zette vanavond nog even de boel op stelten…deze Flying V onder ons weet namelijk al heel goed door welke deur we naar buiten gaan…gaat deze Flying V gewoon voor die deur zitten janken…zo van…ik wil naar buiten! Wat een karaktertje!

25-10-2019, dag 24

Wauwie! Krijgen we sinds vandaag toch eventjes vier keer per dag een bordje vlees met wat melk, of eigenlijk, melk met wat vlees! Wat een verwennerij hier…en we hoeven er niet eens wat voor te doen! Maar echt, de melk van mama blijft toch het lekkerst van allemaal. Al heeft de baas ons vanmiddag iets laten proeven…hmmm…dat smaakte naar meer…alleen jammer dat we er alleen nog maar aan konden likken en geen hap van konden nemen.

Vanmiddag had de baas nog zo’n gek moment: u weet vast wel, dat onze mama en oom getraind zijn op het vinden van wiet. Nou is onze baas blijkbaar zijn eigen paddo’s in de tuin aan het kweken…moest één van ons tussen al die paddo’s op de foto! We zijn pas drie weken oud en nu al wil de baas ons high hebben? Het moet niet gekker worden!

We lopen met de dag beter en beter…we kunnen zelfs al over elkaar heen lopen!

Och ja, we moeten natuurlijk nog vermelden hoeveel we vandaag gemiddeld gegroeid zijn…nou, schrik niet…115 gram!

We gaan nu maar goed slapen…want morgen zou er iets spannends maar ook heel leuks moeten gaan gebeuren. Wat? Wij hebben geen idee, maar onze baasjes verheugen zich er enorm op.

26-10-2019, dag 25

Wat een dag hebben wij er op zitten zeg! Wij kunnen geen camera meer zien! Wat was nu het geval: Jessica, vriendin van onze baasjes en tevens baasje van Winter, achterkleindochter en wandelmaatje van onze overopa Raptor, kwam vandaag op bezoek en zij had een auto vol met spullen mee genomen. Wat bleek…Jessica heeft dezelfde hobby als ons vrouwtje: fotografie! En Jessica is een kei in het maken van studiofoto’s van lieftallige pupjes, zoals wij. Dus wat wij vandaag gedaan hebben is op de foto gaan, nog een keer op de foto gaan en nog een keer op de foto gaan. En het was niet zomaar op de foto gaan, nee, Jessica en ons vrouwtje hadden weer allerlei gekkigheid bedacht. Zij kregen ook nog hulp van Maruschka, grote vriendin van onze mama (en van onze baasjes). Zij is tevens het baasje van onze grote halfbroer Ugly Uli(x) en onze grote, oude oom Jerzy. Mama had mazzel, zij mocht met Uli en Jerzy en hun baasje Erik op stap, zij hoefde niet zo vaak als ons te poseren, de mazzelaar. Conny, weer een andere vriendin van onze mama en onze baasjes, kwam ook nog even kijken. Zij kent Jessica ook, dus u begrijpt, onze baasjes hadden een hele geslaagde dag! Alleen nu moeten wij en dus ook u nog eventjes wachten op het resultaat van de fotoshoot. Jessica heeft nog een lange weg terug naar huis te gaan en dan moet zij natuurlijk eerst even bijkomen van vandaag, want wij hebben het haar natuurlijk niet altijd even makkelijk gemaakt. Gelukkig heeft Maruschka ook nog even met het fototoestel mogen spelen, zodat we u wel alvast één foto van de fotoshoot kunnen laten zien.

De Flying V zit aan de verkeerde kan van de camera, maar dat vond Jessica niet erg…kon ze even knuffelen
Foto gemaakt door Maruschka

Ondanks dat we de hele dag braaf moeten hebben poseren zijn we best goed gegroeid, gemiddeld namelijk 117 gram. Twee van ons wegen inmiddels meer als 2 kilo.

27-10-2019, dag 26

Zo…afgelopen nacht hebben wij goed geslapen zeg! Mama trouwens ook, we konden de hele nacht rustig tegen haar aan liggen, zo moe was ze.

We hebben ontdekt dat het eigenlijk best wel leuk is om in tenen te happen! Natuurlijk niet in onze eigen tenen, dat zou alleen maar pijn doen. Maar wel in de tenen van onze baasjes…én van onze bezoekers. Want ja…we hebben vandaag toch bezoek gekregen, ondanks dat onze baasjes ons verteld hadden dat we niet eerder vanaf a.s. donderdag “onbekende” mensen over de vloer zouden krijgen. Maar, Renate, die op bezoek kwam met Michel, is niet echt een onbekende. Onze baasjes kennen haar al zo’n 12 jaar, want Renate was het trotse baasje van Ilai-Takoda, zoon van Zarka en Raptor. Omdat Renate en Michel de aankomende weken niet in de gelegenheid zijn om met ons te komen knuffelen, mochten zij van onze baasjes vandaag eventjes komen. En gelukkig voor ons…Renate en Michel houden wel van knuffelen!

De rest van de dag hadden wij “rust” en hebben we lekker geluierd en ervoor gezorgd dat we weer goed gegroeid zijn, gemiddeld namelijk 137 gram. Baasjes krijgen steeds meer moeite om ons op te tillen, want we wegen nu allemaal meer als 2 kilo!

Maar…we denken dat u nu zich af vraagt…waar blijven de foto’s die gisteren gemaakt zijn? Nou…Jessica heeft vandaag heel hard gewerkt en onze baasjes hebben nu alle foto’s van ons al binnen gekregen…maar, zij moeten nog even een selectie maken uit al die gigantisch mooie, gave en leuke foto’s. Wij hebben in ieder geval niet voor niks zo ons best gedaan om op ons mooist te poseren!

De aller-, allermooiste foto willen onze baasjes u natuurlijk niet onthouden: zij en ook wij zijn er trots op!

Onze baasjes gaan proberen vanavond nog een selectie van de door Jessica gemaakte foto’s te plaatsen…houdt u onze site dus in de gaten!

28-10-2019, dag 27

We hebben nu ontdekt waarvoor er al een paar dagen een bakje laag in de ren hing met water er in…wij kunnen daar van drinken. En tot nu toe drinken wij niet zoals onze mama dat doet, wij hebben namelijk nog geen water gemorst. En we hebben nog iets ontdekt, iets wat wel heel leuk is! Er liggen namelijk wat speeltjes in de ren en daar kunnen we lekker in happen. Maar, het liefst happen we toch in de vingers of tenen van onze baasjes. En als we de kans krijgen, dan happen we ook in de neus! Maar we zijn ook heel lief en zacht hoor, we geven onze baasjes heel veel zachte likjes. Oma Ghinjo en ome Sabbat zijn wel al begonnen met ons op te voeden. Waarom weten we niet, want wij zijn toch zo ontzettend lief! Maar ja, af en toe proberen we ze wat uit te dagen en proberen we tegen ze aan te springen. Blijkbaar mag dat niet. We zijn vandaag ook weer buiten geweest. We vinden het al lang zo spannend niet meer. Als we onze buikjes bij mama vol gedronken hebben gaan we gewoon op verkenning. Baasjes doen er verstandig aan om het terras af te gaan zetten, want morgen gaan we natuurlijk nog een stukje verder op onze verkenningsreis.

Groeien doen we nog steeds goed. Niet zo gek natuurlijk, we krijgen nu vier keer dag een bakje met wat vlees. Zo lekker!

29-10-2019, dag 28

We hebben onze baasjes teleur moeten stellen…dachten ze wel eventjes dat wij onder de indruk zouden zijn van een partij herrie uit een speelgoedpistool…nou, niet dus! Beseffen ze zelf dan niet dat we vanaf onze geboorte al die herrie van die metalbands aan moeten horen? Daar valt de herrie die zo’n speelgoedpistooltje maakt bij in het niet hoor!

Vanmiddag kregen we in ene een grote verrassing: een heel lief vrouwtje met een wat apart accent kwam met ons knuffelen! Bleek het Annelies te zijn, vriendin van onze baasjes én vriendin van onze mama die helemaal vanuit België even spontaan over kwam om ons te zien! Zo lief hè! We hebben geknuffeld met haar, maar we hebben haar ook in haar vingers gebeten…dit kwam omdat we een bekende geur roken (de geur van overopa Raptor), maar ook een onbekende geur! Wat bleek, Annelies had een wandeling gemaakt met haar eigen Lisha en met onze overopa Raptor. Nu vertelden onze baasjes dat Lisha een zus is van Luchie…allemaal familie dus!

Vanavond, toen we met mama en onze baasjes bij elkaar in de ren lagen, wilde ome Sabbat ook bij ons komen liggen. Maar…mama vindt dat nog steeds niet goed. Binnen is mama nog zo beschermend naar ons.

Onze baasjes hebben vandaag wat filmpjes en foto’s van ons gemaakt en deze hebben ze samengevoegd in een kort filmpje. En wees gewaarschuwd…er komt flink wat herrie in voor! Wij waren niet onder de indruk van die herrie…maar u misschien wel!

Klik op de foto hieronder om naar het filmpje te gaan.

Oja, we zijn vandaag gemiddeld 97 gram gegroeid, iets minder als de afgelopen dagen, maar dat komt omdat we nu geen melk meer bij onze biefstuk krijgen.