23-01-2019: aan de wandel met twee Oudduitse herder black beauties

Er lijkt wel een vloek op te rusten…elke keer als we afspreken dat Ghinjo op pad mag met haar halfbroer Bassan (Bassan is nl. een zoon van Baju (Shinji x Lupus) en Raptor), dan is het slecht weer. Al zo vaak hebben we storm en regen gehad (ook midden in de zomer) en ook al sneeuwstormen hebben we met hen doorstaan. Natuurlijk werd er wel gewandeld, want wij schuwen een beetje slecht weer niet…maar foto’s maken was vaak onmogelijk.

Gisteren hadden we weer een wandelafspraak staan. En tja…gisterochtend scheen hier nog de zon…maar ‘s middags, toen we dus zouden gaan wandelen, was het grijs en koud en stond er een ijzig koude wind. En we waren nog maar even op pad of het begon te sneeuwen…nou ja, sneeuwen? Het was eerder vieze, natte sneeuw en dan ook nog die harde wind erbij…niet echt lekker wandelweer dus! Maar, Bassan en Ghinjo hadden er zin in en de vrouwtjes ook…dus maakten we gewoon een lekkere wandeling van twee uur…én de camera’s gingen mee…maar zie dan maar eens twee honden die zo op hun eigen vrouwtjes gericht zijn één kant op te laten kijken…

We zijn op weg…het is nog droog…Ghinjo en Bassan kijken naar…juist ja…naar hun eigen vrouwtje
Een poseerfoto in het riet…beiden kijkend naar hun eigen vrouwtje
Het is zowaar gelukt…ze kijken beiden één kant op! Zal ons dit nog een keer gaan lukken?
Het begint te sneeuwen…en ze kijken weer naar…
Het weer wordt slechter…Ghinjo en Bassan blijven kijken naar hun eigen vrouwtje
En weer kijken ze naar…

Maar, wat was het, ondanks het mindere weer, een heerlijke wandeling met twee black beauties die het zo goed met elkaar kunnen vinden! En dat baasgerichte? Daar zijn de vrouwtjes alleen maar blij mee!