Afgelopen vrijdag waren ze jarig, de N-Stars van Ghinjo en Hawkeye. 8 Jaar alweer zijn ze geworden. En ook dit jaar werd hun verjaardag weer zeer groots gevierd!

Eerst mocht Nasho zijn verjaardag vieren met een zwemuitje met zijn mama Ghinjo.

Nasho is nooit aanwezig op het gezamenlijke verjaardagsfeestje, maar natuurlijk moest ook hij zijn verjaardag eventjes met zijn mama kunnen vieren. En omdat het al heerlijk weer was, mochten Nasho en Ghinjo ’s ochtends al een lekkere duik nemen.

’s Middags barstte het verjaardagsfeest dan echt los

Nita, Nolcha en Napay waren al gearriveerd, samen met de Stars Shiro en Vanni (maatjes van Nita) en met Jottum, maatje van Napay. Ushi, maatje van Nolcha was ook in de buurt, maar helaas was zij loops en kon ze dus niet met de grote groep mee vieren. Maar, ook zij zou aan haar trekken komen dit weekend. Omdat wij zelf natuurlijk ook onze eigen Stars wilden laten mee genieten van dit feestweekend, besloten we om bij elk uitje een andere Star mee te nemen.

Het feest begon met een zwemuitje aan de plas. De volgende dag werd de verjaardag echt gevierd. Naira en haar baasjes waren inmiddels ook gearriveerd en, heel bijzonder, de baasjes van Hawkeye waren ook van de partij. Helaas wel zonder Hawkeye, Hawkeye is nl. het afgelopen jaar overleden. We hebben veel herinneringen aan Hawkeye opgehaald en met zijn nakomelingen, die zoveel op hem lijken, was ook hij er toch bij.

We begonnen de dag met een praktijkspeursessie voor alle honden in het bos. Zo gaaf om te zien hoe de Stars kunnen speuren. Zelfs de Stars die het nog niet eerder zo gedaan hadden, lieten hun neuzen goed werken. Na het speuren vertrokken we voor een wandeling richting de zwemplas, werd er gezwommen en wandelden we weer terug. Hierna waren de Stars zo moe geworden, dat de baasjes uitgebreid konden genieten van een hele gezellige gourmetavond.

Zondag ging het feest natuurlijk gewoon verder. Er werd weer gezwommen, gewandeld en gezwommen. ’s Middags maakte onze ouwe kerel Raptor nog een wandeling met zijn achterkleindochters Vanni en Ushi. En ’s avond genoten de nog aanwezige baasjes van een heerlijk etentje bij een restaurant in de buurt.

Maandagochtend stond in het teken van een 3½ uur durende wandeling, in de middag werd er, natuurlijk, weer gezwommen.

Dinsdagochtend moesten we de laatste Stars helaas alweer uitzwaaien, wat was het weekend snel voorbij gegaan zeg. Maar, wat hebben wij toch weer enorm genoten!

Wij bedanken de baasjes van Nita, Nolcha, Napay, Naira en Hawkeye voor hun komst, wat is het toch geweldig om al 8 jaar achtereen de verjaardag van de Ghin-Hawk’s zo uitgebreid samen te mogen vieren! En we verheugen ons alweer op volgend jaar, want we weten dat de hotelovernachtingen inmiddels alweer geboekt zijn!

Tijdens het feestweekend zijn er aardig wat foto’s gemaakt, we hebben een kleine selectie hiervan in een filmpje van zo’n 7 minuten gezet. Klik op de foto van de N-Stars hieronder om naar het filmpje te gaan en geniet mee!