04-10-2020: Voorproefje van het verjaardagsfeestje voor de 1 jaar geworden Flying V’s

Afgelopen vrijdag, 2 oktober, werden onze Flying V’s (zonen en dochters van onze Sirrush en haar grote liefde Cuba) 1 jaar. En dat is gevierd!

’s Middags werden eerst de jarige Vida en Vixen aan het werk gezet: speuren! Niet dat Vida en Vixen dat erg vonden.

Na de speursessie door naar het hotel waar zowel Volbeat-Feija als Vader-Balto en hun baasjes zouden overnachten. En omdat het borreltijd was, was er taart voor de vier jarige Flying V’s!

’s Avonds was er tijd voor de baasjes om tijdens een lekker en zeer gezellig diner weer bij te kletsen over m.n. de Flying V’s.

Zaterdagochtend vertrokken we al vroeg naar Landgoed Nienoord voor het verjaardagsfeestje: een workshop schapendrijven bij Nederlands beste schapendrijver Mike van der Most. Daar mochten Volbeat-Feija, Vader-Balto, Vortex-Karuna, Vida, Vixen, mama Sirrush, ome Uli, tante Ursa, opa Jerzy en maatje Asana het feestje vieren. Helaas konden Vaira, Vasko, Vidar en Viper-Shari niet mee feesten.

Maar…met degenen die er wel waren hebben we er echt een super geslaagde, leerzame, lachwekkende en gezellige dag van gemaakt!

Vele foto’s en filmpjes zijn er gemaakt…deze willen we gaan samenvoegen in een leuk filmpje, maar dat kost eventjes tijd. En omdat we de aankomende dagen weer volop gezellige tijden zullen hebben met bevriende vakantiegangers bij ons in de buurt, zult u vast wel begrijpen, dat het misschien niet snel zal gaan lukken het filmpje eventjes in elkaar te zetten.

Vandaar alvast een paar fotootjes…om een voorproefje te geven van echt een super geslaagd 1e verjaardagsfeestje!