06-06-2021: We hebben wandelfoto’s binnen!

Met dank aan Gabrielle, die tijdens de verjaardagswandeling van de Ghin-Hawk’s deze sfeerfoto’s heeft gemaakt!

De dag na het verjaardagsfeestje werd er nog een klein feestje gevierd met de Ghin-Hawk’s Naira en Napay en onze Vixen…na wandelen en zwemmen werd er ook nog een bezoekje aan Bourtange gebracht.

24 mei j.l. werden onze N-Stars 10 jaar

en afgelopen weekend werd dat, binnen de mogelijkheden die er waren i.v.m. corona, gevierd met de Ghin-Hawk’s Naira, Nita en Napay. “Onze” Nolcha werd gigantisch gemist, maar gelukkig was wel haar maatje Ugly Ushi erbij. En ook Jottum en Charlie deelden mee in de feestvreugde.

Vanwege onze Wuppies konden wij er niet samen bij zijn. Maar, natuurlijk deelden ook wij, apart van elkaar, mee in de feestvreugde!

’s Ochtends werd er een mooie en waterrijke wandeling gemaakt van iets meer dan 7 kilometer. Ronald was er bij….én natuurlijk ook mama Ghinjo! Ondanks haar 13¾ jaar wandelde ze heerlijk mee…en hoe kon het ook anders, ze kreeg veel snoepjes van haar grote vriendin Conny (baasje van Nasho Ghin-Hawk, die helaas niet mee wandelde).

’s Middags, na een lekkere lunch, mochten de honden gaan zwemmen. Nu mocht Saskia erbij zijn, met Luchie. Wat werd er weer genoten!

Helaas hebben we van de wandeling (nog) geen foto’s…en nog meer helaas…er is ook geen groepsfoto gemaakt met mama Ghinjo erbij. Maar, we hebben wel alvast deze foto’s…z.s.m. komen er nog meer foto’s, want Napay heeft nog veel meer pret met zijn mama mogen beleven!